Nummerplade

BISON


Bison klæbeprodukter

Whoever says adhesive, says Bision.
Whoever thinks Bision, thinks adhesive.

Kvalitet og innovation

Bisonmærket er en del af Bolton Adhesives, som repræsenterer klæbemiddelafdelingen af Bolton Groups og har fire fremtrædende mærker: Bison, UHU, Griffon og Air Max. Bolton Adhesives så sin begyndelse for mere end hundrede år siden og tilbyder de bedste løsninger til bindeing (lim) eller forsegling af papir, pap, læder, stof og træ samt til sammenføjning af metal og plast.

I 1938 grundlagde hollænderen Cornelis Van De Reepe, firmaet Bison, dengang kaldet Perfecta Chemie. Bison arbejder innovativt med et kvalitetssikringssystem. Det involverer hele processen fra indgående råvarer og produktion, helt frem til slutprodukt og levering og alt sammen udført i henhold til de givne procedurer. Bison er ISO 9001 certificeret, hvilket betyder, at brugerne til enhver tid kan være sikre på kvaliteten. 

I 1990’erne blev Bison og UHU en del af Bolton Group, hvorefter der i det nye årtusinde blev købt af mærkerne Griffon og Bostik. Endelig, ved at kombinere styrken af disse fire klæbemidler, blev de tilsammen Bolton Adhesives i 2012.

Bæredygtighed

For Bison betyder bæredygtighed at arbejde med miljø, mennesker og samfund på en ansvarlig måde. We Care kalder de deres bæredygtighedsprogram. De handler med respekt for jordens naturressourcer og bidrager til en mere bæredygtig fremtid og sikring af fremtidige generationers behov.

Som et konkret udtryk for Bisons engagement bygger We Care på tre søjler:

  • SOURCING, indkøb der sikrer en ansvarlig forsyning og anvendelse af råvarer.
  • PRODUCING, produktion til bæredygtige produktionsprocesser og kvaliteten af vores produkter.
  • PEOPLE, for medarbejderes velfærd og støtte til samfundet.

Anvendelse

Bison klæbeprodukter kan bruges indendørs, udendørs, på båden og i campingvognen og er det oplagte valg selv for de mest kritiske gør-det-selv-folk. Produkterne kan bruges til sikring, reparation, montering og tætning.