Nummerplade

BOSCH


BOSCH

Bosch Viskerblade

Sikkerhed for klart udsyn: Vinduesviskere fra Bosch

Vinduesviskere fra Bosch garanterer en perfekt viskerydelse selv ved ekstreme vejrforhold.

De monteres på få sekunder og reducerer vind- og viskerstøj. Det omfattende sortiment sikrer, at du kan finde viskerblade til næsten ethvert køretøj.

Perfekt udsyn og optimal sikkerhed har overbevist masser af bilister. Således har læserne af bilmagasinerne „auto motor und sport“ og „Auto Bild“ gentagne gange valgt Bosch til det bedste mærke inden for kategorien „Vinduesviskere“.

Aerotwin: Performance flatblade-visker fra vindtunnellen

Selv ved høje hastigheder kan man stole på Aerotwin. Det aerodynamiske design garanterer optimale synsforhold - også ved krævende vejrforhold. Den skræddersyede fjederskinne sørger for højeste viskekvalitet – overalt på ruden.

Twin: Metalbøjle-visker med Quick-Clip-universaladapter

Twin-vinduesvisker fra Bosch benyttes, når der behøves særligt høj vejrbestandighed. Dens robuste metalbøjlesystem og den dobbelte korrosionsbeskyttelse gør den særligt slidstærk, og giver den en særlig lang levetid. Den sikrer vedvarende en optimal rengøring og maksimal sikkerhed.

Rear bagrudevisker: Klart udsyn bagudtil

Optimale resultater over længere tid. Dette er lige så vigtigt for bagrude- som for forrudeviskere. Et held at også bagrudeviskere fås i afprøvet Bosch-kvalitet. Til klart udsyn og komfortabel kørsel.