Nummerplade

BRITAX RÖMER


BRITAX RÖMER

Britax Römer barnestole

Høj standard for sikker transport

Grundstenen i Britax Römers virksomhed er sikkerhed på farten.

Man startede med helt tilbage i 1930'erne, at producere sikkerhedsudstyr til biler. I 1966 produceredes den første barnestol, og siden da har virksomheden været med helt fremme, når det drejer sig om at sætte en høj standard for sikker transport af børn i bilen.

En konstant udvikling og kamp for at hele tiden at optimere og gøre tingene endnu bedre, er en kæmpe drivkraft hos Britax Römer. Mere end 90% af produktionen laves i dag på egne fabrikker i Tyskland og England.

Alt gennemtestes - og testes igen

Sikkerhed og kvalitet har indvirkning på mange ting i forhold til barnestole. Britax Römers filosofi er at levere produkter af den højeste kvalitet til kunderne, og man overgår derfor langt de juridiske og kvalitetskontrol standarder og retningslinjer, der ellers arbejdes med. Britax Römer stiller derfor selv egne og strengere krav til sine samarbejdspartnere, og der laves flere uafhængige tests på forskellige trin under fremstillingen.

Britax Römer var de første af sin art med en banebrydende intern dynamisk test. I 2017 tog man et af de mest moderne og teknisk avancerede crash-test-centre for barnesæder i hele verden i brug.

Også betrækket i stolene udvælges nøje. Alt bliver undersøgt, analyseret, testet og testet igen, for at sikre, at der ikke er nogen former for skadelige kemikalier eller andet i stoffet.

Alle stole i Britax Römer sortimentet opfylder naturligvis alle de standardkrav, som stilles fra myndighederne. Det være sig ECE 44/04 eller I-Size. Der bliver hvert år lavet en række tests af diverse brands inden for barnestole. Og kigger vi på både fortid, nutid og fremtid, så er Britax Römer altid at finde blandt de bedst bedømte.