Nummerplade

BUZZRACK


BUZZRACK

BUZZRACK cykelholdere

BUZZRACK er kvalitetscykelholdere til den kræsne køber - og til fornuftige priser.

Fabrikken, som har produceret mærkevarecykelholdere i mange år, har et motto, som lyder: ”Det vi kan lide, det laver vi”.

Og vi hos Avant - vi kan lide, det vi ser.

Siden opstarten i 2005 har BUZZRACK prioriteret at bringe forbrugerne de sikreste cykelholdere til en overkommelig pris, uden at glemme vigtigheden af ??et flot design og brugervenlige funktioner.

BUZZRACK får fremstillet deres cykelholdere på KINGRACK fabrikken, der er velkendt i denne industri. KINGRACK-teamet har en lang ekspertise inden for fremstilling og udvikling af produkter.

Hvis du har en god cykel, kommer den sandsynligvis fra Taiwan. Hvorfor? For de har meget lang erfaring med at lave de bedste cykler i verden. BUZZRACK har valgt en fabrik er i Taiwan af samme årsager.

Man kunne sige meget om fremstillingsprocessen, men lad os holde os til den sidste fase inden montering, da det er den vigtigste for at beskytte dit produkt i længere tid, nemlig belægningsprocessen - eller kort og godt finish. Til det formål anvender BUZZRACK pulverlakering. Princippet i den proces er at dække hele den udvendige overflade af delen med en hård hud lavet af plastik. Det højner både kvalitet og holdbarhed.

På biludstyr.dk har du mulighed for at se det store udvalg af BUZZRACK cykelholdere og tilbehør. Hvad enten du har en bil med eller uden anhængertræk, så har BUZZRACK en cykelholder til dig. Vælg mellem alt fra de bedste løsninger med indbygget lygtebom til cykelholdere, som cyklen hænger på, og derfor kræver montering af separat lygtebom.

Hvorfor gå på kompromis når kvalitet er så billig? 

Vi har tillid til BUZZRACK og kan til en hver tid stå inde for kvaliteten. Derfor yder vi også fem års garanti på BUZZRACK cykelholdere.

BUZZRACK cykelholdere er godkendt af TÜV, XP-NORM R18-904-4.

Også til elcykler

BUZZRACK Scorpion, som har plads til to cykler, er særligt udviklet til de kraftige og tunge af slagsen. Med en lastevne på op til 60 kilo er den derfor velegnet til bl.a. el-cykler. Cykelholderen monteres nemt og uden brug af værktøj direkte til bilens trækkrog. Strømmen til den indbyggede lygtebom tages gennem anhængerstikket og kan ved brug af den medfølgende adapter anvendes til både 7- og 13-polede stik.

Til trods for at cykelholderen er designet til tunge cykler, har den stadig den praktiske og brugervenlige "tilt-funktion". Med den kan du nemt vippe cykelholderen ud, også med cykler monteret, og få adgang til bilens bagagerum.

Scorpion er sammenklappelig, så den fylder mindst muligt, når ikke den er i brug. Den er forsynet med låse, som sikrer både cyklerne og selve holderen. Der er smarte "selvlåsende" remme til cyklernes hjul, som sikrer stabil fastgørelse og mange andre ting.

Hvis du synes, dine cykler bliver for tunge at løfte op på holderen, så findes der i vores sortiment en dertil egnet rampe, som cyklerne alternativt kan ”rulles” op ad.

Det skal også lige nævnes, at Buzzrack Scorpion naturligvis også kan anvendes til almindelige cykler, og ikke kun de tungere el-cykler.