Nummerplade

Cik Car


Cik Car

Cik Car gummimåtter

Æstetik, kvalitet og holdbarhed

Cik Company har været til stede i bilindustrien siden 1991 og er vores leverandører af Cik Car gummimåtter.

Cik Company er ikke kun en moderne og effektivt ledet virksomhed, deres største force er den dynamiske udvikling. Hovedmålet er produkter af højeste kvalitet til de mest fordelagtige priser, og som følge heraf fuld tilfredshed hos forbrugerne. For fuldt ud at kunne opfylde kvalitetsstandarderne har Cik Company i 2006 implementeret kvalitetsstyringssystemet ISO 9001:2000.

Til produktionen af produkterne bruger de det mest moderne maskineri og råmaterialer fra de bedste producenter. De tilpasser konstant produktsortimentet til deres kunders skiftende behov og smag. Cik fokuserer opmærksomheden på æstetik, kvalitet og holdbarhed.

Gummimåtter i blødt gummi

Gummimåtter i bilen er et essentielt hjælpemiddel til at opretholde renlighed og god stand af bilens gulve.

Takket være den høje standard inden for produktion og gode kvalitetsmaterialer ser Cik Car gummimåtter helt nye ud i lang tid.

Cik Car tilbyder gummimåtter, som nøje formtilpasses til de enkelte bilmodeller. Fastgørelseshuller yder sikkerhed og holder måtten på det rigtige sted. Ydermere holder gummimåtten polstringen ren og gør det meget nemmere at fjerne skidt og snavs.

Cik Car måtter er kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for ridser, neutral lugt og perfekt match til den enkelte bil. Hvert sæt gummimåtter består normalt af fire måtter (to til for og to til bag i bilen). 

Find måtte til en bestemt bilmodel

For at gøre det nemmere for vores kunder at finde de rette måtter er mange af varianterne at finde i vores smarte nummerpladeopslag, Avant Perfect Match.