Nummerplade

CONNECTS2


CONNECTS2

Connects2 - AAMP Global

I vores evige bestræbelser på at tilbyde det absolut største og bredeste sortiment af monteringstilbehør til bilstereo m.m., har Avant Denmark flere leverandører i denne kategori. En af de vigtigste er engelske Connects2, med base i Kingswinford vest for Birmingham.

En virksomhed der har forstået at indfri store ambitioner

Connects2 blev etableret i 1999 som en lille britisk virksomhed med store ambitioner. Efter grundig at have undersøgt markedet og behovet, havde man konkluderet, at det var et stort behov. Et behov for et bredt sortiment af forskelligt tilbehør, til integration af udvidet lyd og billede i biler.

Det, der begyndte som en lille mere eller mindre lokal virksomhed, dog med ønsket om at nå hele det engelske marked, har i dag vokset sig til at være intet mindre end den verdensomspændende markedsleder.

Virksomheden, der i dag har over 100 medarbejder og distributører i mere end 80 lande, har opbygget et sortiment, som indeholder integrationsløsninger til ca. 95% af køretøjerne, der i øjeblikket kører på vejene.

I 2018 blev Connects2 Ltd så opkøbt af AAMP Global, hvilket indledte et nyt kapitel i virksomhedens historie. Med en international platform til promovering og distribution af mærkerne bl.a. Connects2, iSimple, og Adaptiv ser Connects2 ud til at vokse yderligere og tage deres banebrydende produktdesign ind i mange nye sektorer. Ved hjælp af deres verdensomspændende distributørnetværk og meget dygtige team, ser Connects2 frem til at innovere og udvikle nye produkter til det globale marked langt ud i fremtiden.

Produktsortiment af dimensioner

Der vil være en umulighed at opremse alle de produkter og produktkategorier, som AAMP Global er, men nogle af de vigtigste er adapterrammer til montering af 1- & 2-DIN autoradioer, adapterrammer til højttalere, CAN bus og ratfjernbetjenings-moduler, antenner og antenneadaptere, bakkameraer og meget, meget mere.