Nummerplade

CTEK


CTEK

CTEK Lader & Diagnoseværktøj

Det er efterhånden blevet sådan, at man siger bilbatteri, akkumulator, startproblemer, lader eller noget i samme genre, så siger man også CTEK. CTEK er lykkedes med at opbygge er renommé, så en af markedets absolut mest kendte og anerkendte brands inden for batteriopladere. Og det er hverken held eller en tilfældighed. CTEK har ganske enkelt en kvalitet og et sortiment, som utvivlsom retfærdiggør denne status.

CTEK historie 

CTEK blev grundlagt i 1997, som et søsterselskab til Teknisk Utveckling AB, en førende konsulentvirksomhed inden for design og udvikling. Fra første dag har CTEK på genial vis kombineret innovative, unikke og ikke mindst effektive batteriopladere med en funktionalitet og brugervenlighed, som har vundet kundernes begejstring.

Specialister i maksimal batteriydelse

CTEK har et slogan, som altid vises sammen med deres navn ”Maximizing Battery Performance” (maksimering af batteriets ydelse). Og det er ikke blot tomme ord - det er hjertet i alt, hvad de gør, og alle de produkter, der udvikles og fremstilles. Det betyder også, at der hele tiden skubbes til grænserne for forskning og udvikling, så der kan bringes nye batteriopladerteknologier på markedet.

Hvis man kigger på markedet generelt og på hvem, der ellers laver batteriopladere, vil man se, at hos stor set alle andre er batteriladere bare en del af en et kæmpe sortiment af mange andre produktgrupper. Hos CTEK holder man ”snuden i sporet” og al fokus er, som sloganet siger, på at maksimere batteriers ydelse. Det er derfor, og fordi at man hos CTEK konstant forbedrer og fornyr, at CTEK fører over konkurrenterne i markedet og er førende på det globale marked, inden for løsninger til batteristyring.

Høje forventninger skal altid imødekommes

CTEK er bevidste om kundernes forventninger. De er jo også blevet godt forvent i årene, der er gået. Kunderne forventer kun det bedste af produkterne, uanset om de bruger dem i hjemmet, på værkstedet, som en vigtig del af deres daglige arbejde, på båden eller endda på racerbanerne.

Ladere til et hvert formål

Sortimentet indeholder modeller og varianter af ladere, så der er noget til en hver batteritype. Om det er blysyre, lithium, gel eller noget helt andet, så er der en lader til formålet. Flere af laderne kan endda lade alle batterityper, og selv finde ud af hvilket batteri til tilsluttes.

Kigger man på nogle af de store Pro ladere, så er betegnelse ”lader” eller ”batterioplader” ikke dækkende. For dem er der tale om avancerede diagnoseværktøjer, som på professionel vis ”kigger ind i batteriet”, og hjælper brugeren med den hele rette arbejdsgang.

Elbiler 

En helt anden ting som både trækker og får øget opmærksomhed, er opladning af elbiler. Det er CTEK naturligvis meget bevidste om. Derfor har CTEK opkøbt en særdeles aktiv spiller i denne verden, nemlig virksomheden Charge Storm. Charge Storm har gennem de seneste år opnået anerkendelse som udvikler og producent af denne type produkter.

Efter CTEK har overtaget virksomheden, er man allerede gået i gang med at flette viden og produkter fra de to virksomheder sammen, og introducerer løbende nye produkter til opladning af elbiler.

Én ting er, hvad der skete i går, og hvad der sker i dag, i forhold til elbiler. Men det der sker i morgen vil til stadighed være endnu mere efterspurgt.

Med CTEK som partner er Avant Denmark – biludstyr.dk også 100% klar til den udvikling.