Nummerplade

DYNAMAT


DYNAMAT

Dynamat - Verdenskendt støjdæmpning

Dynamat er en producent af støjreducerende produkter til biler og andre køretøjer. Virksomheden er kendt for deres akustiske dæmpningsmåtter, der er designet til at reducere støj og vibrationer, der kommer fra køretøjets motor, vejstøj og andre eksterne kilder.

Dynamat blev grundlagt i 1989 af bilentusiasten Scott Whitaker og har siden da opnået stor popularitet blandt bilejere og lydentusiaster. Deres produkter er blevet brugt til at forbedre lydkvaliteten i alt fra biler til hjemmebiografer og studieoptagelser.

Dynamat-produkter

Dynamat-produkter er kendt for deres høje kvalitet og effektivitet. Deres dæmpningsmåtter er fremstillet af tung, gummiagtig polymer, der er meget effektiv til at absorbere og reducere støj og vibrationer. Udover deres dæmpningsmåtter producerer Dynamat også andre produkter til at reducere støj og vibrationer, såsom højttalerisolering og støjreducerende skum.

Samlet set er Dynamat kendt for at producere produkter af høj kvalitet, der er effektive til at reducere støj og vibrationer i forskellige anvendelsesområder. AVANT Denmark er dansk distributør, og tilbyder hele sortimentet af Dynamat Xtreme, Dynaliner, Dynadeck, Hoodliner og tilbehør.

Dynamat lyddæmpning

Dynamat er Danmarks førende leverandør af lyddæmpende og isolerende materialer, med deres produkter, der kontrollerer og reducerer støjvibrationer og varme på tværs af bil-, marine-, arkitektoniske og kommercielle miljøer. Dynamat er stolt af sine yderst effektive produkter og er takket være en total forpligtelse til kvalitetskontrol gennem hele fremstillingsprocessen overbevist om, at produktets ydeevne er uovertruffen.

Dynamat Xtreme

AVANT Denmark er leverandør af Dynamat Xtreme - et produkt designet til at dæmpe vibrationsstøj i såvel som højtydende biler, men også ganske almindelige moderne biler, hvor man ønsker et komfortniveau langt over det originale. Produkterne er også designet til både og i lyd- og industriudstyr. Dynamat Xtreme er designet til at få biler til at føles solide og exklusive. Når det bruges på både, reducerer materialet støj fra motorer og generatorer, så du kan nyde et fredeligt cruise. Det kan også forbedre lyden af musik ved at dæmpe vibrationer forårsaget af dit lydsystem og vejstøj.

Dynamat Dynaliner

Dynaliner er en type specialskum, der kan bruges alene eller som supplement til Dynamat Xtreme for at give letvægtsisolerende og indvendige akustiske forbedringer i biler og både. Den kan anvendes til døre, gulve og kalechen og taget på din bil. Du kan også installere Dynaliner i bådenes indvendige paneler for at isolere den uønskede støj og isolere varmeoverførslen fra motoren.