Nummerplade

ELWORKS


ELWORKS

ELWORKS - Elinstallationsartikler

Selv om samfundet på alle fronter bevæger sig mere og mere i retning af alternative energikilder, så bliver behovet for forskellige el-komponenter ikke mindre. Uanset, om det er til erhverv eller privat, så er der behov for at fordele, forlænge eller forandre forskellige varianter af strømudtag.

For at sikre os et sortiment, som er attraktivt set i forhold til både udvalg, kvalitet og pris, har vi koblet os på en af Danmarks bedst kendte brands inden for el-artikler, nemlig den 100 år gamle danske virksomhed, ELWORKS. ELWORKS produkterne produceres på virksomhedens egen fabrik i Kina, som i dag beskæftiger ca. 200 medarbejdere.

Et kig på vores ELWORKS sortiment viser en række forskellige produkter. Vi fører alt fra forlængerledninger og fordelere, til sikringer, USB-udtag, løse stikpropper, løst kabel og adaptere m.m.

Husk, at der er helt klare regler for, hvad du selv må gøre. når det drejer sig om elinstallation. Vi anbefaler du læser reglerne igennem her, inden du går i gang med dine el-projekter.