Nummerplade

Fueli


Fueli

Fueli fejltankningsalarm

Hvert år fejltanker 20.000 bilister deres bil. 

Hvis man har fejltanket sin bil, ligger reparationen fra 3.500 og helt op til 50.000 kr., alt efter om bilen har været startet.

Og værst af alt. Dit forsikringsselskab dækker ikke skaden.

Det kan ske for en hver

Det er sikkert de færreste af os, som ikke udmærket er klar over, hvilket brændstof vores bil kører på. Ligesom det også er de færreste, som ikke en gang imellem er fyldt i hovedet af arbejde, børn, aftensmad eller diverse bekymringer. Tanker, som kan få os til at miste koncentrationen, når vi skal udføre helt almindelige hverdagshandlinger, som fx at tanke bilen.

Derudover ses problemet med fejltankning også hos folk, som har to forskellige biler til rådighed. Eksempelvis en lille benzinbil og en større dieselbil. Det kan også være, man benytter en bil med en anden brændstoftype, når man er på arbejde, end man gør privat.

Undgå fejltankning med fueli

Fueli er en lille enhed, som hjælper dig med at skærpe opmærksomheden, inden du tanker din diesel- eller benzinbil.

Nøgleordet her er koncentration.

Når man tanker, slår man ofte hjernen på autopilot. Det er meget vigtigt at få brudt det distraherende tankemønster, så man koncentrerer sig, INDEN man skal vælge brændstofpistol.

Fueli er en opmærksomhedsalarm, som hjælper dig med at undgå at tanke bilen med det forkerte brændstof ved at afbryde din tankerække og skærpe din koncentration, så du kan tanke med tryghed og undgå dyr fejltankning.

Når du åbner tankdækslet afspilles både lyd og tydelige blink, som hjælper med til, at du koncentrerer dig om at vælge det rigtige brændstof. 

Meget simpelt - Meget effektivt

Det handler ikke kun om at spare mange penge på en værkstedsregning. Det handler i høj grad om tryghed.

Tryghed hver eneste gang du tanker eller låner din bil ud til andre.