Nummerplade

GLEDRING


GLEDRING

Gledring bilmåtter

Gledrings mission er at være førende inden for bilgummi- og bagagerumsmåtter-industrien. Det kommer som følge af en dedikeret passion for biler og en forpligtelse til løbende at styrke deres produkter og frembringe innovation i form af kvalitetsdesignerprodukter til deres specifikke marked.

Gledring blev etableret i 1949 af Dura og Angela Gled, som ifølge historien forsynede startkapitalen med indsamlingen af gammelt jern, som var en normal aktivitet efter Anden Verdenskrig. Familien trængte til en forandring og startede noget nyt inden for gummiindustrien, som de stadig er tro mod i dag. Denne periode var dedikeret til produktion af tekniske gummiprodukter. I 1986 begyndte Duras søn Stojan langsomt at overtage farens håndværk og i 1988 sluttede Stojans kone Babara sig til ham. De begyndte at skabe en ny periode med nyt håndværk i den tro, at virksomhedens fremtid ligger i de gummiprodukter, der er beregnet til slutkunden.

En række tilfældigheder leder dem til ideen om at lave bilmåtter i gummi. Dengang blev der kun fremstillet universelle bilmåtter, men det var for dem muligt at fremstille skræddersyede måtter efter bilens unikke form. I 2007 var "universale bilmåtter" ikke længere godt nok for deres kunder, og Gledring startede med produktionen af specialfremstillede bilmåtter i gummi. Selv i dag, efter mere end 30 år, søger kunderne stadig netop det produkt.

I 2015 begyndte Gledring at fremstille gummi-bilmåtte-programmet til højrehåndsbiler (RHD). Gledring er den eneste europæiske produktionsvirksomhed, der fremstiller gummibilmåtter til højrestyrede køretøjer.

I 2017 startede Gledring produktionen af specialfremstillede gummibagmåtter. Til det formål udviklede Gledring et helt nyt materiale, RUBBASOL, som frem for alt har en blødhed, der gør det bemærkelsesværdigt blandt de eksisterende. Da de skabte en ny linje, ønskede de, at have et brugbart produkt med et flot elegant udseende, som er godt komplementeret af bilens indvendige look.

Gledring patenterede desuden en lille multifunktionsmåtte (Doggymat), som integreres i bagagerummet og giver fuld beskyttelse af kofangeren og bagsæderne. Fx. når hunden skal hoppe ind og ud af bilen, deraf navnet.