Nummerplade

GP BATTERIES


GP BATTERIES

GP batterier

Det er svært… Nej, det er umuligt, at forestille sig en verden uden batterier. Der er så uendelig mange ting og funktioner omkring os, som enten direkte eller indirekte drives af batterier.

I den verden har GP Batteries været en betydningsfuld udvikler og producent siden 1964, hvor deres første batteri blev udviklet i Hong Kong.

GP Batteries er globalt set en temmelig stor virksomhed. Men en årlig omsætning på omkring $550 millioner, og et samlet areal af produktion, lagre og kontorfaciliteter på 281.000 m2, sørger 5.600 ansatte for at GP hele tiden er med i forreste række. GP Batteries produktionsfaciliteter er placeret i Kina, Vietnam og Malaysia, mens man har marketing- og handelskontorer i både Asien, Europa og Nordamerika.

Sortiment indeholder alle de gængse batterier, som vi bruger i hverdagen. Om der batterier til lommelygten, fjernbetjeningen, ringeklokken, den elektroniske parkeringsskive eller trafiklarmen, ja så har vi et batteri, der passer.

GP Batterierne er af høj standard og med lang holdbarhed. Uanset, om der er tale om serien af Alkaline, Alkaline Plus eller genopladelige batterier.

I dag er GP Batteries bl.a. markedsleder i batteriopladere og genopladelige NiMH-batterier i Norden. Norden er et oplagt fokusområde for GP, ikke mindst i forhold til deres indsats for en mere bæredygtig og miljøvenlig udvikling og fremtid.

GP Safeguard 

Udover batterier har GP også udviklet den trådløse og batteridrevne LED-sensorlampe til udendørs brug. GP Safeguard tænder automatisk, når bevægelser registreres i mørke. Med 4 stk. AA batterier som strømkilde kan lampen nemt monteres helt uden ledninger. Nemt og lige til, lige der hvor du ønsker det.