Nummerplade

Grandprix Original


Grandprix Original

GPO Grandprix Originals - Topkvalitet Gulf merchandise 

Gulf har som oliefabrikat eksisteret siden starten af 1.900-tallet. Men vi skulle helt frem til 1968, før det ikoniske orange Gulf badge, blev “kæledægge” for bil- og motorsport entusiaster over hele verden. ‘68 var nemlig året, hvor den lyseblå Ford GT40 med de orange Gulf logoer, kørte først over streget til 24-timers løbet LeMans. Sidenhen er Gulf bare vokset og vokset som brand. Der er vel ikke noget andet mærke, som på tilsvarende vis, kommer i nærheden af den opmærksomhed og popularitet, Gulf har opnået i ikke mindst motorsport og klassik-bil kredse.

Avant Denmark har gennem en årrække distribueret Gulf’s olieprodukter, herunder den populære klassiske 20W-50 olie, som for mange er den foretrukne olie til deres klassiske og veteranbiler.

Med den eksklusive serie af tøj, tasker, sneakers og diverse andet fra GPO, Grandprix Originals, føjer Avant Denmark - biludstyr.dk endnu et niveau til Gulf sortimentet. GPO laver det originale og officielle Gulf merchandise, alt sammen i absolut topkvalitet! GPO produkterne er faktisk ikke “bare” et sortiment af merchandise. Det er verden over et anerkendt og velrenommeret tøjmærke, som høster stor ros og tilfredshed blandet kunderne. 

Kollektionen er udover Gulf, på forskellig vis branded med logoer fra andre verdenskendte motorsports sponsorer, som f.eks. Heuer. At tøjet for mange i dag, på det nærmeste har opnået kultstatus, skyldes heller ikke mindst Steve McQueen’s optræden i filmen LeMans fra 1971, hvor han kørte i en super flot Porsche 917 bemalet med Gulf farver og logoer, og bar det sidenhen så kendte Gulf tøj.