Nummerplade

KÖNIG


KÖNIG

König snekæder

Historien

König blev grundlagt i Lecco-regionen, Italien, i 1966 og er siden blevet kendt for at levere sikre, brugervenlige og veldesignede snekæder.

I 2004 besluttede den svenske koncern Thule at investere i snekædeforretningen med overtagelsen af hele virksomhedens aktiver. Det var anledningen til, at König blev en del af en større international koncern, der tilførte biltilbehørsbranchen en komplet serie af produkter fokuseret på at give folk mulighed for at transportere deres sportsudstyr på deres biler. 

I 2012 vandt Thule GUINNESS WORLD RECORD for "Most snow chains mounted in a minute" ("Flest snekæder monteret på et minut") med König Easy-fit snekæder. En rekord der selvfølglige kun var mulig at opnå, fordi König kæder er lavet til nem og hurtig montering.

I 2015 blev König en del af pewag-gruppen og 100% fokuseret på kædefremstilling til forskellige segmenter. Gruppen repræsenterer den største europæiske producent af kæder til forskellige formål, såsom træk- og skovkæder, løftekæder, dækbeskyttelseskæder og transportkæder.

König har gennem årene opnået et respektabelt ry og har gradvist udviklet sig til en struktureret og fremtidsorienteret virksomhed, drevet af mennesker, der er fast besluttet på at overgå interne og eksterne forventninger. 

Partnerskaber med bilproducenter

König samarbejder med de mest prestigefyldte bilproducenter i verden for at levere løsninger til bildesignernes snekædebehov.

Takket være OE dedikerede ressourcer, intern knowhow og avanceret testudstyr, samarbejder Königs udviklingsteam side om side med bilingeniører verden over i dedikerede projekter for produktudvikling og definering af de mest passende løsninger til bilmærkerne.

Resultaterne af disse langvarige partnerskaber ses af, at König-produkter også er tilgængelige under de mest prestigefyldte, ambitiøse og innovative bilfabrikanters mærker.

Udvikling og test

König sigter mod at forstå de nuværende og fremtidige forbrugeres behov og at levere løsninger til ethvert køretøj, der har brug for trækkraft på snedækkede og isglatte veje.

Selvom snekæden for forbrugeren bare kan ligne en simpel sammensætning af metalled, er fremstillingsprocessen bagved bogstaveligt talt en struktureret og kompleks proces set fra industrielt perspektiv, da den involverer forskellige råmaterialer, processer og behandlinger for at sikre, at de færdige produkter bærer de nødvendige tekniske specifikationer.

Intern knowhow og det nyeste generationsudstyr er absolut obligatorisk for at lykkes.

Königs produkter fremstilles udelukkende i koncernens produktionsanlæg beliggende i EU. Afhængigt af det forskellige produktsegment og anvendelse, fremstilles produkterne på de dedikerede produktionssteder med henblik på at maksimere ekspertisen hvert sted.

R&D-teamet (Research and Development) hos König er ansvarlig for at styre innovation ved 360° gennem forsknings-, udviklings- og testaktiviteter. Forskningsaktiviteterne sigter på den ene side mod at få et større og dybere indblik i de tilgængelige og kommende teknologier i de forskellige forretningssegmenter. På den anden side sigter aktiviteterne mod at designe løsninger, der giver slutbrugerne merværdi, som varierer alt efter segment, køretøj og anvendelse. 

Takket være brugen af den nyeste generation af 3D-modelleringssoftware er produkterne 3D-designet, konstrueret og testet internt.

Tilgangen til produktdesignet kombinerer brandets historiske arv med en mere out-of-the-box måde at tænke på, som resulterer i de mest sikre og banebrydende løsninger.

Sidst, men ikke mindst, er test en af grundstenene for König. Deres dedikerede testcenter anvender en bred vifte af testudstyr for at få en dybere indsigt og forståelse af produkter og køretøjer.

Det er formentlig også en af årsagerne til at König kan prale af en stor portefølje af produktcertificeringer i henhold til de forskellige internationale standarder: Ö-Norm V5117, UNI 11313, EN 16662-1 og Ö-Norm V5119.