Nummerplade

KUNGS


KUNGS

KUNGS er et nordiske mærke indenfor vintertilbehør til bilen

Det er vidst ikke for meget sagt, når vi siger, at Kungs er noget anderledes ”funderet”, end Avant Denmarks øvrige leverandører. Kungs en nemlig en gren i den svenske virksomhed AB Rörets. AB Rörets er startet tilbage i 1941, så ligesom mange af vores andre leverandører, så er der her tale om en virksomhed med en hel del år på bagen. Kerneforretningen er faktisk slet ikke bilen, og netop derfor at det en lidt ”anderledes” leverandør, vi her har med at gøre. Så når vi handler med virksomheden, så er det ikke på grund af deres sikkert ellers fortrinlige strygebræt, tørrestativer, tøjbøjler eller gulvmopper for den sags skyld. Vi handler med dem, fordi Avant Denmark er dansk distributør at deres fantastiske serie af vinterprodukter til biler.

Produkterne markedsføres under navnet Kungs og er fremstillet på deres egen fabrik i Kokemäki, Finland. Netop derfor er de også designet og testet til de ekstreme finske vinterforhold og dermed også velegnet til brug i Danmark.

I Kungs sortimentet finder man blandt andet de legendariske isskrabere ”Bor-is” og ”Polar-is”. Netop de to skrabere er for mange pseudonymet for, hvad en isskraber til bilruder egentlig er. I årenes løb er sortiment dog udvidet til noget mere end bare de to varianter. I dag tilbyder vi en række isskrabere, snekoste og sneskovle m.m. Flere af dem er også egnet til større biler og bilruder. Bilparken i dagens Danmark indeholder mange både store og små MPV'er og ikke mindst varebiler, som har brug for ekstra lange skafte for, at man kan nå med isskraberen eller snekosten.

Noget som vi sætter stor pris på hos Avant er at AB Rörets, og dermed Kungs, aldrig går ikke på kompromis med materialevalg, kvalitet og miljømæssige aspekter. Man arbejder på løbende at forbedre produktions- og driftsmetoder. Kungs kvalitetssikring overvåges i overensstemmelse med ISO 9001 standarden. Miljøforhold ved Sinituote håndteres i overensstemmelse med den globalt anerkendte ISO 14001 miljøstandard og instruktioner.