Nummerplade

LIFEHAMMER


LIFEHAMMER

Lifehammer sikkerhedsudstyr

Lifehammer udvikler højkvalitets bilsikkerhedsprodukter, der giver dig og din familie en rimelig chance for sikker flugt i nødsituationer. Og de ved hvad de taler om.

Lifehammer begyndte I 1982 i Tyskland, da Helmut Lechner blev fanget i sin bil efter en ulykke. Helmut hang på hovedet og kunne ikke tage sikkerhedsselen af, åbne bildøren eller vinduet. Han blev reddet i tide af beredskabet og kort efter denne frygtindgydende oplevelse besluttede han at udvikle et værktøj, som ville gøre det muligt for folk at flygte fra deres bil efter en ulykke. Han opfandt den første sikkerhedshammer i verden og kaldte den lifehammer (livhammeren).

Gennem et passioneret team af innovative og kreative mennesker har Lifhammer anskaffet sig en ekspertviden, når det kommer til at finde de vigtige detaljer, der giver livsvigtig enkelhed i komplekse situationer og leverer bedre sikkerhedsløsninger.

Lifehammer bekymrer sig om livet og samarbejder med eksperter og fagfolk for at opnå de bedste løsninger for bilsikkerhed og det afspejler sig i deres sikkerhedsprodukter. Lifehammer tilbyder enkle løsninger til komplekse situationer De vil hjælpe med at være sikker, at blive set, at flygte, samt at hjælpe andre. Lifehammer har en mission om at give et voksende publikum adgang til deres innovative produkter og give et bæredygtigt bidrag til en mere sikker verden for mennesker der rejser med bil, bus eller tog og for kunder såvel som professionelle brugere, som redningshold, førstehjælp, brandmænd og politet.