Nummerplade

NEEDIT


NEEDIT

ParkOne P-ur

Elektroniske parkeringsskiver uden ledning!

At det koster Kr. 510,- at holde ulovligt parkeret er kendt for de fleste. Og måske er du en af dem, der har fået et synligt bevis på det, i form af en hilsen fra P-vagten sat fast under bilens vinduesvisker. Ærgerlige penge at skulle af med, mon ikke alle kunne finde noget de hellere ville bruge penge på ?

Undersøgelser viser at rigtig mange at de parkeringsbøder som landets P-vagter skriver ud, ikke skrives ud fordi man holder foran gule kantsten, før en fodgængerovergang eller for tæt på et vejkryds. De skrives simpelt hen ud til bilister, som parkerer deres bil på lovlig vis, men som i skyndingen glemmer at stille sin P-skive eller måske ikke var opmærksomme på at området havde tidsbegrænset parkering.

Men der findes løsninger som automatisk hjælper dig med at sætte P-tiden korrekt, nemlig elektroniske parkeringsskiver.

Vores ledningsfrie udgaver hedder ParkOne 2 og ParkOne Exclusive, som kan leveres i flere forskellige farver.

ParkOne 2 og ParkOne Exclusive er godkendt af Trafikstyrelsen med henvisning til Bekendtgørelse nr. 327, 2003 angående parkeringsskiver og bærer styrelsens godkendelsesnummer FS26 (ParkOne 2) og FS17 (ParkOne Exclusive) på forsiden. Den virker som loven foreskriver om parkering i Danmark. Når du parkerer din bil, vil ParkOne stille sig på det nærmeste kvarter efter ankomsttidspunktet. (F.eks. ved ankomst 09:37 vil ParkOne stille sig på 09:45).

Parkeringsskiverne fra ParkOne er i den grad nemme at montere. Det eneste, du skal gøre, er at rengøre ruden, hive dækfolien til batteriet ud, fjerne beskyttelsesfolien fra klæbepuderne og sætte uret fast i nederste højre hjørne af forruden. ParkOne har indbygget batteri, og batteriet har en levetid på ca. 2 år. Den giver selv besked i god tid (ca. 1 uge før), når batteriet trænger til at blive udskiftet.

Hvis du køber en ny bil eller skal skifte forrude, så kan du få klæbepuderne på parkeringsskiven til at slippe deres greb ved at opvarme området f.eks. med en hårtørrer, mens man blidt og forsigtigt hiver i parkeringsskiven. Hvis du ikke kan få skiven af ved denne fremgangsmåde, tag i stedet en skarp bøjelig køkkenkniv og skær alle 4 puder igennem. Derefter kan du ”nulre” puderne af på både ruden og ParkOne. Vi anbefaler altid, at man bruge de originale 3M puder, da disse er testet med produktet.