Nummerplade

NOCO


NOCO

NOCO

NOCO blev etableret i 1914 i Cleveland, Ohio af Joseph Henry Nook, som var en lokal dæk- og batteridistributør. Han satte sig for at udvikle et produkt, der ville forhindre batterikorrosion og dette blev til verdens første batterikorrosionsforebyggende middel, som han kaldte NCP2 og blev hurtigt et kendt navn i alle større batteri- og bilforretninger. NCP2 har i over 100 år forhindret batterikorrosion på over en milliard biler og applikationer verden over.

NOCO designer og skaber førsteklasses batteriopladere, jumpstartere og batterier, samt en lang række tilbehør. NOCO er overbevist om, at succes er drevet af innovation og opmærksomhed på detaljer og har effektivt sat en ny standard inden for design, ydeevne og sikkerhed med en helt ny generation af produkter. NOCO forsøger at skubbe grænserne for, hvad der er muligt for at tage tingene til det næste niveau. 

NOCO Genius jumpstartere er en hjælp til selvhjælp og vil være en god forsikring for at få den hjælp, der skal til for at starte bilen. NOCO Genius jumpstartere er en kompakt og kraftfuld lithium booster/startbooster, der bl.a. kan bruges til benzin- & dieselbiler, både, motorcykler og ATV'er m.m. Lithium giver ekstrem energiproduktion på en brøkdel af størrelsen og kombineret med avanceret elektronik og design, producerer det en sikker og effektiv ydeevne. Den patenterede sikkerhedsteknologi sikrer gnistfrie forbindelser og omvendt polaritetsbeskyttelse, hvilket gør den sikker og nem at bruge, for selv den helt almindelige bruger.