Nummerplade

Pebe


Pebe

Pebe

PeBe AB er startet i 1979 og er en af Sveriges førende grossister af tilbehør til biler og andre køretøjer. Pebe AB er en del af CalixKlippas Group, en gruppe i bilindustrien med Back Invest som hovedejer. Deres brede sortiment består af kvalitetsprodukter inden for forskellige produktområder.

MIM construction AB har arbejdet i mere end 30 år på at designe og fremstille sikkerhedsprodukter til den moderne bilindustri.  I samarbejde med store bilproducenter sikre MIM holdbare produkter. MIMSafe-mærket er i dag den førende producent af crash testede hundebure på verdensplan.

MIMSafe Variocage er en serie af hundebure. Den gule mærkning som kan ses, på alle hundeburene, viser at de er crashtestet på Sveriges Tekniske Forskningsinstitut, efter crashmetoden SPCT (Safe Pet Crate Test). Den robuste konstruktion med indbyggede deformationszoner reducerer risikoen for alvorlige skader på passagerer og hunde ved en kollision. Hundeburene fra MIM kan fås i forskellige størrelser, modeller og dobbeltburene er inkl. skillevæg.

MIMSafe Variocage har flere forskellige funktioner. Der er to-trins lås, hvor døren lukkes i to trin for at sikre, at buret forbliver lukket i tilfælde af en kollision. De er justerbare i dybden og maksimerer pladsen til din hund uden at gå på kompromis med sikkerheden. Hvis døren er spærret, er der en nødluge, så du kan få din bedste ven ud. Ved en påkørsel bagfra arbejder VarioCage og bilens sikkerhedssystem sammen om at skabe en kontrolleret kompression, som gør, at bagsædet ikke udsættes for den direkte stødkraft. VarioCage er crashtestet for situationer med frontal kollision, bagfra kollision og væltning, hvilket er verdensunik.