Nummerplade

PINGI


PINGI

Virksomheden

Siden 2006 har det været PINGI's mål at bringe kunderne innovative affugtningsprodukter, der er bedre for miljøet, sikrere for deres familier og sjovere at bruge. PINGI produkter er designet til at være effektive og sikre.

PINGIs internationale hovedkvarter ligger i Capelle aan den IJssel (Rotterdam), Holland. PINGI-produkter sælges over hele verden i over 20 lande. Det ville ikke være muligt uden at tilbyde det allerbedste inden for produktkvalitet, levering til tiden og kundesupport. Hos PINGI tror man dog på, at deres virkelige fordel kommer fra noget helt andet; nemlig at de forsøger at skabe lidt sjov i hvert produkt, de laver. At købe og bruge PINGI bør være en behagelig oplevelse for enhver forbruger. 

Affugter

PINGI er en affugter, der, som navnet siger, fjerner uønsket fugt.

PINGI kan bruges, der hvor fugten samler sig, i f.eks bilen, campingvognen, både og lastbiler.

Over tid akkumulerer et bilinteriør ret meget luftfugtighed, dugger ruderne op og gør det næsten umuligt at se vejen. Tågede ruder er ikke blot en gene – enhver bilejer vil være enige om, at kørsel under sådanne forhold er ekstremt farligt.

Den innovative PINGI bilaffugter bekæmper dette problem tappert, tiltrækker overskydende fugt som en magnet og absorberer den effektivt. Produktet fjerner overskydende fugt og sikrer komforten og sikkerheden ved at starte din daglige pendling med en klar forrude.

Produktet vil også fjerne enhver dårlig lugt, der kan have samlet sig i bilens interiør. Dit køretøj vil have samme friske lugt, som da du lige købte det. PINGI bilaffugteren slår to fluer med ét smæk, hvilket gør din køreoplevelse mere sikker og meget mere behagelig.

PINGI affugter fungerer ved at fugtigheden absorberes, der derefter tørres i mikrobølgeovnen, i solen eller på et element. Efter tørring kan den genbruges igen og igen. Pingvinen på forsiden af posen skifter farve fra blå til rød når posen er fyldt med absorberet fugt.