Nummerplade

QUIXX


QUIXX

QUIXX Repair produkter

Don't just fix it, QUIXX it

Tyske QUIXX's produkter går under sloganet Repair it. Yourself! Gør det selv-reparationer af småskader, har aldrig været lettere.

QUIXX sælger deres fantastiske produkter til mere end 50 lande verden over, og importen til DK varetager vi i Avant Denmark. E.V.I GmbH som er den producerende virksomhed bag brandet QUIXX, der har sin viden og erfaring efter mange i år i branchen, er anerkendt og respekteret for deres forholdsvis smalle program. Man fokuserer udelukkende på udbedring af de ofte irriterende skader og problemer, som fra tid til anden opstår på f.eks. bilen. At QUIXX produkterne gang på gang udemærker sig i tests i diverse blade og magasiner, er et godt bevis på den høje kvalitet.

Hvilken type skader kan QUIXX hjælpe med at udbedre?

De skader og problemstillinger, QUIXX kan hjælpe dig få bugt med, er meget forskellige. Hvis du f.eks. har fået lavet en ridse i en fælg ved at skrabe mod en kantsten, ridser i lakken fra f.eks. grene, børn eller måske vaskeridser på campingvognens akrylruder, så findes et produkt, der kan hjælpe. Er problemet rustdannelser på kromoverfalder, matterede og "sandblæste" forlygter, et stenslag i forruden eller mindre buler på karosseriet, ja så løser QUIXX også det.

Der skal ikke mangle noget

Noget af det, der kendetegner QUIXX produkter, er holdningen om, at kunder ikke skal mangle noget i arbejdsprocessen. Derfor leveres alle produkter i flotte og informative emballager pakket med brugermanualer og praktisk tilbehør til brug ved behandlingen. Alt efter produktet kan der være tale om mikrofiberklude, sandpapir, påføringssvampe og andre for produktet relevante produkter

Flere af produkterne sælges også som "private label" og anvendes i det originale sortiment påtrykt anerkendte bilproducenters eget logo.