Nummerplade

RACO


RACO

Raco starthjælp

Raco producerer polsko, stelkabler og startkabler i meget høj kvalitet

RACO startede ud i efterkrigsårene, mere præcist i starten af 1950-erne. Udgangspunktet for fabrikant E. Lindberg Rasmussen, var dele efterladt af den engelske hær. Ud fra det begyndte han at producere batteripolsko med mere. I første omgang blev polskoene støbt i bly, hvilket senere er ændret til messing i stedet. Messing har en overtruffen ledeevne for strøm, hvilket må siges at være en stor fordel til netop disse produkter. 

Raco har sidenhen i en årrække været ejet af virksomheden Tajco, som primært er kendt for deres produktion af rørhaler til biler. I 2007 tog de nuværende ejere så over, og i 2015 flyttede man Raco A/S til nye lokaler i Holsted, mellem Kolding og Esbjerg. Der eksporteres Raco produkter fra Holsted ud til hele Europa. Vi har hos Avant Denmark, fornøjelsen af at have de lækre produkter liggende på hylderne, klar til at sende ud til det danske marked.

Produktporteføljen er udvidet en hel del gennem årene. Udover batteripolsko, indeholder sortimentet i dag også bl.a. ladeklemmer, starter- og stelkabler, samt kraftige og professionelle startkabler.