Nummerplade

REDEX


REDEX

REDEX blev grundlagt af nogle chauffører, som ønskede at finde måder at forlænge bilens liv og ydeevnen. REDEX har været en del af drivhistorien siden 1922, som dem der leverer brændstoftilsætningsstoffer til biler. Mange vil huske REDEX på tankstationer, som en nem tilføjelse til brændstoftanken for at forbedre motorens ydeevne. I 2.verdenskrig blev REDEX føjet til brændstoffet for at holde dem flyvende i længere tid. Brugen af Redex til at rense og smøre motorer blev en vigtig del af bilvedligeholdelsen.

I årenes løb har REDEX været på forkant med motorteknologi og har også reageret innovativt på nutidens behov for mere bekvem emballage. Ved at regelmæssig rense brændstofsystemet, reduceres emissioner og man forbedre motorernes levetid for at give et bedre drev i bilen. REDEX er blevet en vigtig del af bilvedligeholdelsen

I 1973 blev REDEX købt af Holts og føjet til deres familie af bil produkter. Holt Lloyd, er en af de førende producenter af bilplejeprodukter over hele verden med en række kemiske reparations- og vedligeholdelsesprodukter til køretøjer, og derfor var REDEX den perfekte tilføjelse til porteføljen. I 2017 lancerede REDEX et nyt slogan "for en bedre køretur" for at hjælpe chaufførerne til at vide, at de træffer det rigtige valg for deres bils ydeevne.

Ved at anvende REDEX produkterne sikres en ren motor med optimal ydeevne og reduceret benzinforbrug. Produkterne er udviklet specielt til at give en fuldstændig rensning af indsprøjtningssystemets pumpe, dyser, ventiler og forbrændingskamre ved serviceeftersyn.

REDEX spænder over en række af forskellige brændstoftilsætningsstoffer, hvor du kan finde de fleste i Avant Denmarks sortiment. Vi fører blandt andet:

  • Benzin additiv 6 shot
  • Injector rens benzin
  • Booster benzin
  • Blyersarning