Nummerplade

Rupes


Rupes

Rupes Bigfoot polermaskiner

Hvorfor bruge en polermaskine?

Avant Denmarks sortiment af bilplejeprodukter indeholder bl.a. en række førsteklasses polermidler, som kan genskabe glansen i selv den mest trætte og matte lak.

Men uanset kvaliteten af polermiddel, voks, lakforsegling eller andet, så gør det det ikke alene. Måden man påfører sit polermiddel på, er en videnskab for sig, og det er her, en stor del af resultatet ligger gemt. Især den del af arbejdsprocessen, hvor man skal polere ”liv” i lakken, kræver en hel del. Når man skal fjerne ridser, mathed og forvitret lak, kan man derfor med stor fordel tage maskiner til hjælp.

Hvorfor så vælge en Rupes polermaskine?

Der findes et hav af polermaskiner på markedet, og det kan være vanskeligt at vælge det rigtige produkt.

Når det er sagt, så står én ting lysende klart – hvis man går efter en polermaskine fra øverste hylde, en maskine, som alle andre fabrikater kæmper for at måle sig op i mod, så skal der stå Rupes på den!

Og mere præcist end det, der skal stå Rupes Bigfoot.

Hvad er Rupes Bigfoot?

Rupes ”Bigfoot” er serien, som i den grad har taget bilpleje/"detailing”-verdenen med storm.

Siden introduktionen tilbage i 2010 er en stribe Rupes Bigfoot modeller og varianter føjet til. Samtidig er grundsortimentet videreudviklet med nye generationer, for hele tiden at sikre brugeren den bedst tænkelige oplevelse og det perfekte resultat.

Netop derfor er vi super stolte over at have Rupes produkterne i vores sortiment. De opfylder de strengeste krav og indfrier de højeste forventninger. Når du først én gang har prøvet at polere en bil, båd, campingvogn eller andet med en Rupes maskine, så vil du aldrig tilbage til andet.

Detaljemaskiner til forskellige formål

Der findes en maskine til et hvert formål, og flere af maskinerne kan også bruges alsidigt. Det er helt sikkert muligt at klare en hel opgave med kun én variant. Men jo mere du vil gå i detaljer, og jo mere erfaring du får med polering, jo mere vil du også tage ”feinschmecker”-kasketten på. Og når først den er på, så vil du opdage, hvilke fantastiske muligheder du har med de forskellige detaljemaskiner.

Tilbehør til polermaskiner

Udover at Rupes, som beskrevet ovenfor, vel nok er det bedste sortiment af polermaskiner, der findes, så indeholder programmet også en række relaterede tilbehørsprodukter.

Ud over polerpuder og pads i både fine, medium og grove varianter, så er der også en serie af polermidler. Heller ikke her er der gået på kompromis. Som med polermaskinerne, så har Rupes lavet en serie, som gør det blændende godt! Uanset om lakken trænger til en grov, mellem, fin eller ultrafin behandling, så har vi i Rupes sortimentet et produkt til opgaven.

Rupes katalog 

Download Rupes 2024 katalog her

Katalogerne kan også ses på RUPES Product Line-appen til både iOS og Android.

Hvis du ikke har downloadet det endnu, gør det nu på: APP STORE eller GOOGLE PLAY