Nummerplade

SAMATECH


SAMATECH

Park Solar elektronisk parkeringsur

Samatech Aps har i samarbejde med danske designere og ingeniører udviklet de smarte Park Solar og Park Deluxe p-skiver, som selv registrerer parkeringstidspunktet.

Park Deluxe er en parkeringsskive af den nye teknologiske generation, som blev udviklet efter den store succes med Park Solar. Begge modeller besidder både spændende funktionelle og æstetiske kvaliteter, som du ikke oplever ved traditionelle parkeringsskiver.

Mens Park Solar er drevet af solceller, er den nye Park Deluxe batteridrevet.

Teknologi i høj klasse

Teknologien fungerer i begge modeller således, at skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret, og indstiller selv automatisk parkeringstidspunktet – naturligvis fremskrevet til nærmeste kvarter (efter dansk lovgivning). På samme vis registrerer de, når bilen kører igen, og deaktiverer automatisk parkeringsmode. Det er selvfølgelig muligt at indstille tiden manuelt.

Klassisk design

Det fremgår tydeligt, at der er tænkt over detaljerne i Park Solar. Udover at du får højteknologisk udstyr, er der ligeledes kræset om designet, således at Park Solar og Park Deluxe bliver en udsmykning til bilen – modsat mange andre p-skiver. Designet er enkelt med et klassisk formsprog, som henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, der sætter pris på funktionalitet og æstetik i hverdagen.