Nummerplade

Scangrip


Scangrip

SCANGRIP

SCANGRIP er historien om en bemærkelsesværdig transformation fra en lokal smed til Europas førende producent af innovative LED-arbejdslamper til professionelle.

SCANGRIP leverer de stærkeste og mest omfattende serier af LED-arbejdslamper, der er ekstremt kraftfulde, holdbare, funktionelle, brugervenlige og designet til at passe til de professionelle brugeres behov. SCANGRIP blev etableret i 1906 og har en imponerende historie om håndværk, innovation og teknologiske fremskridt.

Ambition

SCANGRIP har en klar ambition: Udvikling af LED-lys. For at forbedre din arbejdsdag.

Hvad er din udfordring? Det er SCANGRIPs tilgang i alt, hvad de gør. Dine udfordringer og behov inspirerer konstant til at rykke grænserne og skabe nye banebrydende arbejdslygter.

SCANGRIP vil være en first mover og sigter mod at sætte nye standarder for professionelle arbejdslygter. Derfor er en innovativ tilgang, avanceret teknologi og en høj grad af funktionalitet altid indarbejdet i deres belysningsløsninger. Det er de tre elementer, som udgør hjørnestenene i virksomheden – også kendt som "SCANGRIP måden".

SCANGRIP stræber altid efter den ekstra lysstyrke, den ekstra driftstid, de små detaljer, der gør en reel forskel, når du har brug for det bedste arbejdslys, du kan få. De skaber fremtidens arbejdslygter, der er ekstremt holdbare og lavet til arbejde. Med en SCANGRIP arbejdslampe vil du have en god følgesvend i mange år.

Historie

SCANGRIP har stærke rødder siden 1906.

Det hele startede i 1906. Dengang etablerede Valdemar Jensen en lille lokal smedeforretning på den lille ø Tåsinge i Danmark. Smeden udviklede sig senere til en værktøjsproducent, der opnåede stor succes med opfindelsen af den enhåndsbetjente låseklemme – senere kendt verden over som den populære blå SCANGRIP-tang.

Anders Borring købte virksomheden i 1993. Han havde gennem en periode set på de udfordringer, som moderne autoværksteder stod overfor. Han bemærkede, at mekanikere brugte traditionelle lysstofrør med kabel. Teknologien var forældet, løsningerne var skrøbelige, og mekanikerne kæmpede for at få det optimale arbejdslys. "Der er plads til forbedringer", tænkte han.

Med en passion og fascination for LED-belysning og dens muligheder, så han et behov for mere fleksible og brugervenlige arbejdslysløsninger. Da SCANGRIP introducerede sit første LED-arbejdslys til det professionelle marked, var det en beslutning, der førte til en bemærkelsesværdig vækst, og i dag er SCANGRIP en af Europas førende producenter af LED-arbejdslys til professionelle.

I 2021 blev SCANGRIP en del af Hultafors Group - en global virksomhed, der tilbyder en unik portefølje af premium brands inden for personlig beskyttelse, værktøj og andet udstyr til kræsne håndværkere. Ligesom SCANGRIP har Hultafors en lang historie med innovation og produkter af høj kvalitet, for eksempel den ikoniske tommestok. Sammen er de på en mission om at skabe en bedre dag for professionelle brugere.

Først i verden

At udvikle. Og sætte nye standarder. Det har været målet fra start til nu.

Siden SCANGRIP introducerede det første LED-arbejdslys, har virksomheden opnået enorm succes med udvalget af holdbare og funktionelle belysningsløsninger. Vi var de første til at udvikle en projektør baseret på COB LED, som nu er standard på hele markedet. Når det kommer til at udvikle nye og innovative LED-arbejdslamper, bestræber SCANGRIP sig altid på at være et skridt foran.