Nummerplade

SECURON


Securon

Securon blev grundlagt i 1973 af Ronnie Proctor og hans afdøde far OA Proctor og har base i Amersham, nordvest for London, England. Siden 1973 har virksomheden produceret sikkerhedsseler af høj og godkendt kvalitet og er vokset til at være Storbritanniens førende producent af sikkerhedsseler og sikkerhedsspærre. Sikkerhedsseler er et produkt, hvor man om noget er afhængig af kvaliteten. I yderste konsekvens, så kan det i sidste ende være sikkerhedsselen der er forskellen på liv og død.

Takket være den komplette interne kontrol af design- og fremstillingsprocesser har Securon opbygget et ry for at producere konsistente produkter af høj kvalitet i over 40 år. Med over 40 års intern erfaring inden for både design og fremstilling af fastholdelsesanordninger, producerer Securon sikkerhedsseler, i overensstemmelse med nationale og internationale standarder, samt til skræddersyede kundespecifikationer.

Securon har udviklet en intern ekspertise og evner, og har faciliteter som omfatter lysteknik, plastsprøjtestøbning, metalpresning, skæring af varmforsegling, syning, samling og testning.

Securon’s fabrikker er udstyret til at opfylde verdensomspændende markedskrav under et certificeret ISO 9001: Kvalitetsstyringssystem. Securons fastholdelsesanordninger er uafhængigt testet og godkendt i henhold til relevante nationale og internationale standarder, f.eks. ECE R14 & R16, SAE J386 og FMVSS 302 som marked og køretøj gældende.

Vi er derfor glade for, at vi netop har Securon produkterne på vores hylder. Securon er anerkendt bredt i markedet, og selerne sælges da også i dag over hele verden. Der findes seler til langt de fleste køretøjer: Personbiler, varebiler, entreprenørmaskiner, busser, trucks, landbrugsmaskiner og meget mere. Sortimentet indeholder seler i mange varianter. 2-, 3-, og 4-punkts seler i forskellige længder af selve selen, og med forskellige længder af låsedelen. Så uanset set om der er tale om forsæder, bagsæder, bænksæder eller noget helt andet, så findes der en sele som kan monteres. Flere af selerne har indbygget en såkaldt ”generationsstrop”, som gør det muligt at flytte skråpunktet. På den måde kan man forhindre at en sele går skrå ind over halsen på et barn eller en lav person. Skråpunktet kan hurtigt og nemt justeres trinløst efter behov og ønske.

Test dukker til sikkerhedsseler

sikkerhedsseler

Sikkerhedsseler til arbejdsmaskiner

Sikkerhedsseler til køretøjer

Sikkerhedsseler til militæret