Nummerplade

Smellwell


Smellwell

SMELLWELL ORIGINAL DUFTFRISKER TIL SKO

SmellWell er grundlagt i 2012 i Sverige som et resultat af et par stinkende fodboldstøvler. SmellWell er 2 bløde genanvendelige SmellWell duftposer, som modvirker forekomsten af bakterier, effektivt absorberer fugten og dårlig lugt fra fodtøj.

Dårlig lugt er forårsaget af bakterier, som trives i fugtige omgivelser. Det fungere sådan, at SmellWell duftposer går direkte til kilden ved at absorbere fugten og eliminere miljøet, hvor disse bakterier og lugt kan udvikle sig. Ingen fugt, ingen bakterier, ingen lugt.

Man kan lægge duftposerne i f.eks. skoene natten over, så man næste morgen vågner til friske sko. Duftposerne består af naturlige salte og absorberende stoffer, der er fremstillet af vedvarende råmaterialer. Poserne er testet i henhold til REACH for forbrugersikkerhed og miljø, hvilket indebærer, at produktet er uden farlige kemikalier og skånsomt mod miljøet og har en holdbarhed på ca. 3-4 måneder ved normal anvendelse. Når effekten aftager, aftager duften også sammen med evnen til at absorbere fugt. SmellWell skjuler ikke lugten uden at afhjælpe årsagen til problemet ved netop at absorbere fugten. Anvendelsesmulighederne er mange med SmellWell duftposer. Man kan bruge SmellWell i tasken, i sine sko, biler, garderober for at neutralisere den dårlige lugt, eller bruge dem til noget helt tredje.