Nummerplade

SOFT99


SOFT99

Soft99 bilpleje

Erfaren asiatisk leverandør

Mange vil nok tænke og sige, at Soft99 er et af de nye ”børn i klassen”. Men sådan forholder det sig ikke – slet ikke endda!

Faktisk skal vi tilbage til 1954 for at finde året, hvor Soft99 blev stiftet som virksomhed. Som det tydeligt fremgår af emballagerne den dag i dag, stammer produkterne fra den asiatiske del af verden - nærmere betegnet fra Japan. I 1954 blev de fabrikater af voks, som var tilgængelig i Japan, importeret fra andre lande, hvilket gjorde dem relativt dyre pga. transportomkostningerne.


Golden Neo-Polish 

Det første produkt

Det var set i lyset af det, at det første produkt fra en Japan producent så dagens lys. Med navnet "Golden Neo-Polish" var forventningen i første omgang, at produktet skulle anvendes på bl.a. møbler fremstillet af ædeltræ. Men man fandt hurtigt ud af, at den flydende voks også var særdeles velegnet til polering af biler. Med det var historien om Soft99 begyndt.


Sof99 - Auto-Wax

Bilvoks med unikke egenskaber

Den første egentlig bilvoks kom i 1962, og det var på den, man for første gang så Soft99 navnet. Man havde udviklet en voks, som ikke alene gjorde bilen blank, den var også beskyttende. Det havde også antistatiske egenskaber, som gjorde, at bilens lak ikke tiltrak støv.


Fusso Coat

Coating uden silikone

I årene sidenhen er der løbende kommet flere og flere fantastiske produkter til. I 1990 introducerede man ”Fusso Coat”, som modsat stort alle andre tilsvarende produkter, ikke var silikonebaseret. Det var derimod baseret på fluoropolymer, hvilket har helt enestående vand- og olieafvisende egenskaber. Desuden var behandlingen mere slidstærk og holdbar, og resultatet var biler, som blev holdt rene væsentlig længere end ved brug af andre produkter.


Soft99 Villa Coat

Glaco - effektivt vandafvisende overflader

I 1991 kom så Glaco til. Glaco er i dag en væsentlig del af Soft99 brandet, og programmet har i dag udviklet sig til vel nok det mest anerkendt brand, indenfor vand-, fugt- og isafvisende ruder, glas og spejle m.m.

Moderne og miljøvenlige produkter

Gennem de seneste år har interessen for bilplejeprodukter - og ikke mindst bilplejeprodukter af ekstrem høj kvalitet - vokset sig stor. En voksende gruppe af bilentusiaster, går efter kun at bruge det bedste af det bedste på deres køretøjer. Det har betydet, at synsfeltet har udvidet sig markant. Nu søges der ikke ”kun” efter bilpleje blandt de brands, som har været kendt på det europæiske marked gennem mange år. Man går som sagt efter det bedste, uanset hvor i verden det kommer fra. Den trend har været et globalt ”boost” for Soft99 og Glaco.

Med Soft99 går man ikke galt i byen. Soft99 er en erfaren japansk leverandør, der har som erklæret målsætning at øge forbrugernes opmærksomhed og engagement i bilpleje med moderne produkter i højeste kvalitet, der frem for alt er miljøvenlige.

Vi er glade og ekstremt stolte over, at Avant Denmark er dansk importør og distributør af produkterne fra Soft99. De gør en bemærkelsesværdig forskel, hver eneste gang vi bruger dem!