Nummerplade

SOLODIESEL


SOLODIESEL

Solodiesel

Diverse redningstjenester melder ud, at der årligt rykkes ud til op mod 10.000 tilfælde, hvor en bilist fejlagtigt har tanket benzin på sin dieselbil. Gør man det, og kører, så er det ikke usandsynligt at man ender op med en værkstedsregning på kr. 50.000,- eller mere til reparationer. Dele som brændstofpumpe og indsprøjtningsdyser, og naturligvis tømning og rensning, kan bl.a. være følgen af sådan en fejlpåfyldning.

Naturligvis, så tanker med ikke forkert brændstof på sin bil med vilje. I god tro, og et øjebliks ubetænksomhed, så tager man den forkerte pistol. Biler og tankpistoler er således indrettet, at man godt kan stikke en benzinpistol i en dieselpåfyldning, men ikke omvendt.

Men vil du sikre dig at skaden ikke sker, og vil du samtidig gerne have mere komfort i forbindelse med påfyldning af brændstof, så er der intet mindre end en genial løsning til dig – Solodiesel!

Bilens originale tankdæksel skrues af, og erstattes med et Solodiesel tankdæksel i stedet. En super opgave, som på få sekunder er klaret, én gang for alle. Et Solodiesel dæksel er så smart indrettet, at hvis man prøver at stikke en benzinpistol i en dieselpåfyldning, så vil ”gribearme” forhindre at det kan lade sig gøre. Du kan med andre ord ikke længere komme galt afsted.

Og med hensyn til komforten, så vil du som nævnt også få mere af det. Der skal nemlig ikke drejers noget af, eller åbnes for noget når du tanker. Du stikker simpelt hen dieselpistolen direkte gennem Solodiesel tankdækslet. Det åbner sig automatisk når en dieselpistol, og KUN en dieselpistol, isættes. Så undgår du også at dækslet hænger og ”slasker” ned ad siden på bilen, eller at du glemmer det på tankstanderen når du kører igen. Hvem har ikke prøvet det?

Der er kun én ting at sige om Solodiesel. Genialt – Ganske enkelt GE-NI-ALT!