Nummerplade

SONAX


SONAX

Sonax bilpleje

SONAX GmbH & Co er beliggende i Neuburg/Donau i Sydtyskland, og blev grundlagt helt tilbage i 1950. Gennem mere end 50 år har SONAX skabt sig en solid position på området bilpleje. Med en markedsandel på knap 50% på bilplejeprodukter på hjemmemarkedet, og med repræsentationer i mere end 60 lande, er SONAX blevet et begreb også i international sammenhæng. SONAX har nået dette gennem målrettet og vedvarende forbedringer af sine produkter og ved at have tilpasset dem i takt med udviklingen. Det bekræftes ikke kun af et stigende antal samarbejdspartnere, men i lige så høj grad af utallige tests, hvor motorpressen har sat fokus på SONAX-produkterne.

Et ord der nemlig ofte ses side om side med Sonax og Sonax logoet, er ordet ”Testvinder”. For så godt som hver gang et Sonax produkt deltager i test, så enten vinder det, eller er med helt fremme i feltet. Og der er ingen tilfældighed. Det er ganske enkelt, fordi det er fortjent.

Vi har mange års samarbejde med Sonax brandet i ryggen og Avant Denmark fører hele Sonax store plejesortiment.

Med SONAX i vores produkt line-up har vi sikret et bredt sortiment. Vi har alt, hvad du kan tænkes at få brug for til rengøring og vedligehold af bilen; hvad enten det er inde i kabinen hvor sæder, tæpper og instrumentbræt kan trænge til en tur, eller det er udvendigt, hvor lakken måske er blevet lidt mat, eller fælgene er beskidte af bremsestøv, så har SONAX et produkt der løser opgaven.

Vi har i Sonax brandet, efterhånden også er spændende sortiment af tilbehør til bilpleje. Polérpuder, ”vandmagneter” til aftørring, vaskehandsker, mikrofiberklude, børste blandt mange andre ting.