Nummerplade

STANLEY


STANLEY

STANLEY

Frederik Trenck Stanley, Duncan Black og Alonzo Decker byggede i 1843 alle magtfulde selskaber, som de var stolte af. Nu hundreder af år senere er STANLEY stolte over at kunne fortsætte deres arv og bære navnet videre. STANLEY er en afdeling af Stanley Black & Decker efter fusionen af The Stanley Works med Black & Decker i marts 2010.

Frederik Trenck Stanley grundlagde The Stanley Works, som var en lille virksomhed i New Britain, Connecticut, USA som fremstillede bolte, hængsler og lignende fra smedejern. STANLEY definerede man som ekspertisecenter med deres enestående produktkvalitet, konsekvent innovation og nøje planlagte driftsforbedringer. Stanley har siden 1843 været på båndet og i hænderne på professionelle entreprenører og dygtige husejere. I 1857 grundlagde Frederiks fætter – Henry Stanley, virksomheden STANLEY Rule & Level. STANLEY Rule & Level fusionerede med STANLEY WORKS i ønsket om at blive den berømte håndværktøjsdivision.

STANLEY har gennem mere end 175 år produceret innovative og brugbare produkter, som har hjulpet med at bygge, reparere og beskytte vores verden. STANLEY er synonymt med kvalitet, pålidelighed, innovation og værdi og er det første navn inden for målebånd. STANLEY er en betroet virksomhed verden over for nøjagtighed og pålidelighed.

STANLEY fortsætter i dag, mere end nogensinde, med at være førende i håndværktøj på innovation. STANLEY er stolte af deres ry som ekspertisecenter og er dedikerede til stadighed at teste, designe og forbedre deres produkter for at sikre den gode kvalitet og maksimale funktion. Uanset om du er forhandler på udkig efter den bedste kvalitet til dine kunder, eller du er en dygtig slutbruger, der leder efter det bedste værktøj, er STANLEY det bedste valg.