Nummerplade

STINGER


Stinger audiotilbehør

En del af AAMP Global

I over tre årtier har AAMP Global været drevet af et enestående fokus - at forbinde dit køretøj med den mest avancerede teknologi på vejen - gennem deres familie af mærker: PAC, Stinger, Connects2 og EchoMaster. Gammelt, nyt, udenlandsk eller indenlandsk, AAMP giver dig friheden til at forbedre det køretøj, du elsker, med de funktioner, du længes efter. Gennem konstant innovation leverer AAMP løsninger til alle køretøjer i industrier lige fra landbrug, fritidskøretøjer og opgraderinger af personbiler.

Deres overlegne teknik er nøglen til at frigøre ethvert køretøjs potentiale. AAMP-ingeniører studerer hvert køretøjs elektriske- og CAN-bus-systemer med videnskabelig præcision. De genkender de subtile forviklinger ved ethvert køretøj på vejen og er i stand til at løse stort set ethvert problem ved at bygge en løsning, der er skræddersyet specifikt til det pågældende køretøj. Disse enestående løsninger giver muligheden for at afkode eller integrere ethvert køretøj eller enhver konkurrents produkt.

STINGER ELECTRONICS

Stinger er specialist i audio- og infotainmentprodukter. Stinger designer og udvikler teknologi, der gør køreturen sjovere. Deres produkter spænder over infotainment- og radioopgraderinger, lydopgraderinger og alt installationstilbehør for at gøre disse forbedringer nemme.

På biludstyr.dk kan du finde det rigtige kabel til at forbinde din bil og højtaler/subwoofer og derved få det optimale udbytte. Sortimentet spænder fra phonokabler, højtalerkabler, y-kabler, sikringsholdere, kabelkit og deres serie Roadkill. Roadkill består af højtalermonteringsringe, skumdæmpningsmåtter, selvklæbende aluminium til både døre, bagagerum og motorhjelm, for at undgå destruktiv bølgeforstyrrelse, panelresonans, knirkene eller raslen og derved forbedre lydkvaliteten.