Nummerplade

STOPLOCK


STOPLOCK

Stoplock

Saxon er specialister i automotive eftermarkedet med lager placeret i hjertet af Hungerford, Berkshire. De ejer og repræsenterer store brands, herunder Stoplock, som er et af Storbritanniens førende bilsikkerhedsmærker.

Med over 20 års erfaring tilbyder Stoplock brandet en række højtydende ratlåse, som er designet til at tilbyde maksimal sikkerhed med minimalt besvær.

Stoplock Pro ratlåsen er så at sige topmodellen, der er velegnet til langt de fleste biler og 4x4'ere.

Stoplock Pro er designet til at udføre to opgaver:

  • Stoplock låsen er udført i en iøjefaldende lys gul farve, som gør den ekstra synlig og dermed afskrækkende for potentielle biltyve. Låsen er også fremstillet af ekstremt slidstærke materialer, der gør den svær at fjerne eller løsne selv ved hjælp af elværktøj.
  • På trods af at den er svær at fjerne for tyve, er Stoplock låsen nem at montere, fjerne og opbevare for chaffører, takket være dens kompakte opbygning. Enkeltstangsdesignet begrænser rattets bevægelse og forhindrer også fjernelse af airbag. Stoplock Pro låses og låses op med en lille nøgle.

Stoplock Pro er pg.a. den høje sikkerhed og synlighed bl.a. et populært valg blandt bilforhandlere i DK, som vil beskytte deres udstillede biler, der står udendørs døgnet rundt.