Nummerplade

STP


STP

STP produkter hjælper med at rense motoraflejringer og forbedre ydeevnen, hvilket bidrager til at reducere det øgede slid på benzin- og dieselmotorer.

Tre forretningsmænd introducerede i oktober 1954, med kun $3000 i startkapital, det første STP produkt. Scientifically Treated Petroleum, bedre kendt som STP, begyndte med ét produkt - STP Oil Treatment. Det hjalp motorolie til at modstå udtynding ved høje temperaturer og tryk. Charles Dwight (Doc) Liggett, Jim Hill og Robert DeHart begyndte i 1954 at pakke STP Oil Treatment i en baggårdsgarage om natten og solgte det fra bagagerummet på deres biler under deres forretnings- og fornøjelsesrejser.

I 1960 kunne STP introducere sin første gasbehandling. I 1969 blev STP et offentligt selskab og aktier gik på den amerikanske børs. Og i 1969 kunne STP sponsorere sit eget Indy Car-racerhold med Mario Andretti, vinderen af Indianapolis 500 i 1969.

I 1978 introducerede STP nye forbedrede kvaliteter af motorolie, samt slanke gasbehandlingsbeholdere, der er nemme at hælde på.

På biludstyr.dk fører vi STP produkter, som fjerner belægninger i indsprøjtningssystemet, og som kan bruges til rengøring af hele brændstofssystemet i både benzin- og dieselmotorer.