Nummerplade

THULE


THULE

THULE - BRING YOUR LIFE

Avant Denmark er officiel dansk importør og distributør af de autorelaterede produkter fra det store Thule program. Med andre ord så finder du hos os bl.a. alt i tagbokse, cykelholdere, ski-, kano- & kajakholdere, lastbøjler og udstyr til varebiler m.m.
 
Thule som brand blev skabt helt tilbage i 1942 i Hillerstorp, Sverige, af Erik Thulin. De første produkter var fiskeudstyr, men fra 1960´erne flyttede man fokus til det som også Avant Denmark har som kerneforretning, nemlig de autorelaterede produkter. Det første auto produkt blev således introduceret i 1962, og var en skiholder. Med et af datidens helt store sports ikoner, skiløberen Ingemar Stenmark, som ambassadør, så den første tagboks dagens lys i 1977. Siden da er det gået stærkt, og talrige varianter af både tagbokse, cykelholdere og lastbøjler m.m. er sendt ud på alverdens veje.
 
Thule Group er i dag noteret på Stockholmsbörsen, og beskæftiger mere end 2.200 medarbejdere. Omsætningen som er vokset samlet til over 5.5 mia. svenske kroner, hentes i mere end 140 lande.
 
Det vil ikke være en overdrivelse at sige, at Thule uden sammenligning er verdens førende producent af transport og bagageudstyr. Produkterne produceres på egne fabrikker i bl.a. USA, Brasilien og flere europæiske lande. En af de vigtigste, hvis ikke DEN vigtigste årsag til den store anerkendelse produkterne møder på markederne, er den ekstremt høje kvalitet. En kvalitet på det niveau kommer ikke af sig selv. Der ligger massive investeringer forud i udvikling, og tusind, tusind og atter tusinde af timer med avancerede tests. På Thule Test Center i Hillerstorp arbejder 55 personer alene med test og udvikling. De foretager årligt mere end 1.000 tests, og det er muligt på bare én enkelt dag, at simulere et helt års kørsel i bil. Du kan få et spændende indblik i de mange forskellige tests på Thules YouTube kanal.
 
Besøg den officielle Thule hjemmeside, og bevæg dig rundt i det spændende univers. Her kan du bl.a. finde ud af præcis hvilket Thule udstyr der passer til din bil. Avant Denmark ønsker dig en god tur, en god ferie og en god oplevelse!