Nummerplade

VODAFONE


VODAFONE

Vodafone Automotive

Vodafone er et verdensomspændende teleselskab med hovedsæde i Newbury, Berkshire, Storbritannien. I 1982 vinder Racal Strategic Radio Ltd.to licenser til at drive mobiltelefoni i Storbritannien. Vodafone bliver i 1985 dannet og kan åbne for de første kunder.

Vodafones formål er at skabe forbindelse til en bedre fremtid. De udvikler en række førende produkter og tjenester for at forbinde deres kunder og hjælpe med at bygge fremtidens digitale samfund.

Vodafone Automotive er den del af Vodafone Group, som vi hos Avant samarbejder med. Vodafone Automotive understøtter mennesker og virksomheder i automobil-, flåde- og forsikringsindustrien. Vodafone Automotives mål er at hjælpe deres kunder med at forenkle overtagelsen af digitale teknologier gennem en bred vifte af løsninger, der opfylder behovene i automobil-, flåde- og forsikringsindustrien. 

Vodafone Automotive designer og leverer produkter og tjenester til sporing af stjålne køretøjer og 'elektroniske systemer' til biler eller 'ikke-forbundne' produkter, såsom alarmer, parkeringshjælpemidler, hastighedsbegrænsninger og fartpilot, trafiksikkerhed, såsom ulykkeshjælp og private eCall, innovative digitale forsikringstjenester, køreadfærd og øko-kørselsscoring, samt køretøjsovervågning for optimering af brug, fjernvedligeholdelse og transformation af forretningsdrift.