Nummerplade

VOSSEN


VOSSEN

Vossen wheels – State of the art!

I Europa - og ikke mindst i Danmark - henter vi mange trends fra ”over there”. Med andre ord, så er USA på masser af områder startstedet for meget af det, der bliver hot her hos os. Ikke mindst når det drejer sig om biler og biludstyr.

I Avant Denmark er vi mega stolte af at være eksklusiv importør og distributør i Danmark af et at de helt store hits.

Ladys and gentlemen, lad os præsentere – VOSSEN WHEELS!

Med base i Miami, Florida, har Vossen fabrikken siden 2007 designet og produceret nogle af de mest opsigtsvækkende og banebrydende fælge, man har set. Vossen har aldrig været bange for at ”skubbe til overlæggeren” og sætte fælge i produktion, som ikke engang fantasien kunne have forberedt os på. Og netop derfor tiltrækker fælgene fra Vossen bare opmærksomhed overalt, hvor de ruller rundt.

Udover at fælgenes design er unikt, så er også kvaliteten i top. Så hvis du ønsker fælge fra ”øverste hylde”, så kan du roligt vælge et sæt fra Vossen Wheels.

Vossen fabrikken beskæftiger i dag mere en 100 mand fordelt på forskellige arbejdsområder. Udover design og produktion af fælge, så er det noget andet, de er rigtig gode til. Marketing! For hold nu op nogle fede billeder, videoer og messestande de disker op med. Der er taget et hav af billeder, og det er svært at holde på mundvandet, når man kigger sig omkring i det store billedgalleri, de er ved at have samlet. Klik på linket og tag en tur her!

Når en Vossen fælg produceres, så er intet overladt til tilfældighederne. For at give dig et indblik i hvordan det foregår, så kan du her komme med en tur på fabriksbesøg på Vossens TÜV-certifcerede Forged fabrik. Klik her for at se videoen.

Vossens sortiment af fælge tilbydes bl.a. i standardkrydsmål og indpresninger velegnet til biler på det europæiske marked. Men skulle du have en bil, som pga. bremser, skærmudbygninger eller andet kræver en særlig bredde eller indpresning, så kan det også lade sig gøre.

Fælgsortimentet begrænses heller ikke til de typiske fælgfarver, såsom sølv, sort og koks. Fælgene kan alt efter model bestilles hjem i op til 48 forskellige ”custom colours”, så du kan få dit helt eget look.

Der findes efterhånden en hel del forskellige designs. Fordelt på Hybrid Forged Series, CV Monoblock Series, Work Series, Forged Series 17, Forged Series 21, Forged M-X Series, Forges HC Series, Forged ERA Series, Forges M-R Series, Forged GNS Series, Forged Precision Series, Forged CG Series, Forged LC og LC2 Series.

Alt efter design og model fås fælgene fra 18” til hele 24”.

Man kunne lidt kækt sige, at hvis du på vejene vil være bossen, så skal din bil stå på et sæt fælge fra Vossen!