Nummerplade

VW COLLECTION


VW COLLECTION

VW Collection

"Retro" og "vintage" er på alles læber i tiden. Klassisk indbo, beklædning, design og ikke mindst klassiske biler får masser af opmærksomhed. Hos Avant Denmark er vi selvfølgelig også med på trenden og tilbyder vores helt "eget" sortiment at retroartikler.

VW Collection by BRISA er en spændende serie af produkter, som alle på hver sin måde er designet med udgangspunkt i de klassiske Volkswagen biler: "Bobble", "Bus/Camper" og "GTI". Bygget op gennem årtier har Volkswagen bilerne opnået en nærmest legendarisk status. En fascination der krydser både køn og alder såvel som nationale og socioøkonomiske grænser. Ganske enkelt et kultsymbol på originalitet, evolution og uafhængighed som favner mennesker fra hele verden. Nostalgi møder tidsånd, design møder funktionalitet og erfaring møder kreativitet.

VW Collection by Brisa rummer sjove, praktiske, smukke, ikoniske og funktionelle artikler omkring Volkswagens kultbiler. Kollektionen spænder vidt fra tæpper, nøgleringe, toilettasker og til køkkentilbehør, som køleskabsmagneter, service, krus, salt- og pebbersæt og meget, MEGET mere. Alt sammen er artikler, som egner sig perfekt som gaver til dig selv, dem du holder af eller dine forretningsforbindelser.

Hele serien er "Official Licensed Product" af Volkswagen og lever dermed op til høje kvalitetskrav og er forsynet med de originale VW-logoer.

VW Collection by Brisa importeres eksklusivt til Danmark af Avant Denmark. Programmet sælges af forhandlere fordelt ud over landet og her på biludstyr.dk.