Nummerplade

WELLDON


WELLDON

Godkendte autostole og selepuder i attraktivt design - fås med isofix

A Mission of Safety

Der er vel nok ikke noget her i livet, som er vigtigere for os end tryghed og sikkerhed for vores nærmeste. Og ikke mindst for vores børn og børnebørn. Med vores program af autostole fra Welldon, får vi sikkerhed, tryghed, design, kvalitet og pris til at gå op i en højere enhed.

Der findes en Welldon barnestol til et hvert behov. Lige fra nyfødt baby til de større børn, som kun har behov for en selepude. Mere konkret, så indeholder Welldon programmet, autostole til børn fra nyfødt til 12 år.

Alle Welldon produkter er naturligvis ECE-godkendt. Lovgivningen i Danmark kræver, at børn i bilen skal være fastspændt i godkendt barnestol. Mere specifikt er der krav om en ECE-godkendelse. For at en stol er godkendt, skal den være ECE-godkendt med betegnelsen ECE-44/03, ECE-44/04 eller ECE R129 (i-Size). Du finder ECE-godkendelse på samtlige Welldon produkter.

www.sikkertrafik.dk kan du læse mere om ”Børn i bilen”. Du kan bland andet læse, at børn under 135 cm skal være spændt fast i sikkerhedsudstyr, der passer til højde og vægt.

Det værste ved ikke at følge reglerne er naturligvis den stærkt øgede risiko for ulykker, man udsætter barnet for. For at understrege vigtigheden af korrekt fastspænding af børn i bilen, har politiet også mulighed for at straffe lovovertrædelser med både bøder og klip i kørekortet.

Du får klip i kørekortet hvis:

  • Børn i bilen under 15 år ikke er spændt korrekt fast.
  • Børn i bilen under 135 cm ikke er fast spændt i godkendt sikkerhedsudstyr, der passer til barnets højde og vægt.

Der gælder særlige regler for ældre biler, hvori der ikke er monteret seler. Her får du klip i kørekortet hvis:

  • Du har børn i bilen under tre år.
  • Du har børn på forsædet, der er tre år eller mere, men som er under 135 cm. Børn under 135 cm skal sidde på bagsædet, hvis der ikke er seler i bilen.

Alt efter model fastspændes Welldon stolene enten i bilens eksisterende seler eller om muligt i bilens isofix-beslag.

Isofix

Et isofix-beslag er en standard, som bilfabrikkerne tog i brug for nogle år siden. Det er beslag, som er solidt forankret i bilens karosseri, hvorpå man nemt og sikkert kan fastlåse autostolestole, der er udstyret med isofix. Isofix er en standard, som altid passer uafhængig at både bil- og autostolsfabrikant.

I Welldon programmet findes modeller til isofix-montering til alle aldersgrupper.

Hvorfor Welldon?

Det vigtigste er naturligvis den høje sikkerhed, som uddybet ovenfor. Udover de korrekte godkendelser, det komfortable betræk og de betjeningsvenlige funktioner, har vi endvidere sikret os, at Welldon stolene har et elegant og neutralt design. Stolene ser flotte og eksklusive ud i alle biler uanset farven på kabinens interiør.

Priserne på Welldon barnestole er særdeles attraktive, du får rigtig meget for pengene. Der anvendes ikke store millionbeløb på markedsføring, fine brochure, websider m.m. Strategien er ubetinget, at give kunden mest mulig sikkerhed, kvalitet og design for pengene. Hvorfor gå på kompromis, når kvalitet er så billigt?

Der følger dansk vejledning til alle Welldon stole, og vi yder 3 års garanti.

God tur, og kør forsigtigt.