Nummerpladeopslag

2UNDR


2UNDR

2UNDR boxershorts 

2UNDRs vision var at skabe et højt ydende atletisk undertøj til mænd med alsidigheden til hverdagsbrug, som var inspireret af kænguru-posen. 2UNDR har brugt avancerede byggeteknikker og materialer som gør, at deres Joey Pouch adskiller "dit udstyr" væk fra huden for at reducere uønsket hud-på-hud-kontakt. Dette stilfulde og innovative design giver mere støtte, perfekt pasform og en forbedret luftstrøm, der holder dig kølig når du er involveret i anstrengende aktiviteter eller blot en travl dag. 

2UNDR bruger materialet NO-DRIP-TIP til at omkranse Joey Pouch til deres Day Shift, Swing Shift, Power Shift og Gear Shift modeller. 2UNDR har strategisk forede deres Joey Pouch med det patenterede Coldskin-stof fra Garmatex for at forbedre ventilationen i Power Shift-model. Det termiske reduktionsstof fremmer ekstra afkøling, hvor overskydende varme opbygges og kan reducere hudtemperaturen med op til 6 grader.

2UNDR underbukserne giver dig den bedste pasform, komfort, åndbarhed og svedtransport, som holder dig kølig når temperaturen stiger.