AKTIV CONNECT


AKTIV CONNECT

AktivConnect - Intelligente tracking løsninger

AktivConnect er førende leverandør indenfor tracking, elektronisk kørebog og flådestyring til det professionelle marked. Vi leverer innovative løsninger, der optimerer vores kunders forretning og kundeservice. Vores produkter og software er certificeret under ISO 9001.

Hvad er flådestyring, sporing og tracking ?

Der kan være mange grunde til hvorfor der er behov for et overblik over hvor et køretøj, en person, en maskine eller noget helt andet befinder sig. Vores systemer designes og opsættes individuelt efter kundens ønske.
AktivConnects løsninger gør det muligt at opsamle, overvåge og analysere alle data parametre forbundet med køretøjets/aktivets drift med det formål at effektivisere og øge produktiviteten.
Mulighederne er tæt ved uendelige, man vi kan her nævne nogle af de hyppigt anvendte:

ASSET TRACKING

Med vores løsning kan du fra kontoret sikre dig overblik over virksomhedens aktiver, deres placering og brug døgnet rundt.

ELEKTRONISK KØREBOG

Løsningen holder styr på virksomhedens samlede kørsel, så både virksomhed og medarbejdere undgår et skattesmæk.

FLÅDESTYRING

Giver overblik over virksomhedens samlede bilflåde, så du kan optimere kørsel opnå væsentlige besparelser på brændstof.

PERSONLIG TRACKER

F.eks. egnet til rejsende, børn, ældre med hukommelsesbesvær, vagt- og sikkerhedsfolk m.m.
Blandt løsningens mest nyttige funktioner er tovejs opkald, hvilket gør det muligt at kommunikere med tracker enheden. Man kan til enhver tid ringe op til trackeren fra et foruddefineret antal telefonnumre. Det giver mulighed for at lytte til de specifikke omgivelser som vedkommende der trackes befinder sig i. Lyden fra den indbygget mikrofon kan optages på en central server.

FORSIKRINGS TRACKER

Hvis du er uheldig at blive ramt af tyveri af f.eks. din bil, MC, autocamper, campingvogn eller båd, så kan vores enheder hjælpe dig på sporet. Du kan til enhver tid se køretøjets aktuelle position, og bruge informationen selv, eller give det til rette vedkommende. F.eks. politiet.
Hvis dit forsikringsselskab kræver, anbefaler eller belønner at du sikrer din bil, motorcykel, autocamper eller lign. med satellitovervågning, så er vores AktivConnect enheder en både effektiv og anbefalet løsning. Vores enheder er registreret hos Forsikring & Pension, hvilket gør at de imødekommer eventuelle krav for dit forsikringsselskab.
Det er vigtigt at bemærke, at dit forsikringsselskab vil kræve at GPS-tracker enheden er fastmonteret. Derfor skal montering af enheden foretages af autoriseret montør, og dokumenteret med en installationserklæring. Vi har et team af uddannede og kompetente montører fordelt ud over hele landet.
Vores enhed giver sikker og tryg overvågning i hele Europa fra en kontrolcentral døgnet rundt og det årlige abonnement indeholder simkort samt alle teleudgifter.

Hvem kan bruge AktivConnect ?

Den kan alle der skal bruge et overblik over f.eks. sit materiel eller køretøj. Det kunne bl.a. være:
Privatpersoner
Forsikringskrav
Klassiske & special køretøjer
Industri
Bygge & anlæg
Entreprenør
Transport
Leasingselskaber
Biludlejning
Bilforhandlere
Busselskaber
Maskinudlejning
Det offentlige
Kommuner
Forsvaret
M.fl.

Mulighederne med AktivConnect er mange flere. Vi er klar til at rådgive dig. Kontakt os og hør meget mere om de mange muligheder vores tracking enheder tilbyder.

Kontakt os for mere info - Klik her.