Nummerpladeopslag

ALPINE


ALPINE

Alpine bilstereo, navigation og multimedie

Alpine - bilstereo på første klasse!

Overlegen teknologi giver overlegen lyd...

Bilstereo er efterhånden, som udviklingen er sket, blevet andet og meget mere end "kun" lyd i bilen. At skabe den optimale lyd på køreturen er dog stadig grundstenen i ALPINEs line-up. Men i dag tilbyder ALPINE også et bredt program af bagsædeunderholdning, navigationsløsninger, bakkamera, TV-tunere, iPod-tilslutninger og meget mere.

Lyd i bilen

Styreenheder, head units, autoradioer, eller hvad man nu end betegner det med, dækker over selve hjertet i bilstereosystemet. "Pakket ind i" ALPINEs elegante og nærmest legendariske design er alle styreenheder forsynet med effektiv RDS-tuner, som altid sikrer dig den bedst mulige radiomodtagelse.

ALPINEs udvalg af styreenheder dækker over enheder som, alt efter model, kan afspille radio, CD, MP3, WMA, DVD, USB, m.m. Nogle modeller er desuden også med direkte indbygget eller tilslutningsmulighed for Bluetooth håndfri mobiltelefoni.

Når man snakker om ALPINE styreenheder, så kan man heller ikke undgå at komme ind på de populære Multimediaenheder. 7" LCD monitors med touch skærm i enten 1-DIN eller 2-DIN. I særklasse er all in one-enhederne med bl.a. indbygget navigation.

Højttalerne er dem, der direkte sender lyden fra din styreenheden og ud til dine øre. Derfor er det vigtigt, at man her vælger den serie af højttalere, som passer til det behov og de forventninger, man har. Man kan vælge mellem serierne E, G, R, og X-Type.

Ligesom med højttalere, så er også subwooferen et spørgsmål om, hvad man er til. Nogen går efter lydtryk, mens andre går efter den ægte og rene lyd. ALPINEs subwoofere leveres i serierne G, R og X-Type.

Forstærkere anvendes, hvis ikke man føler, at styreenhedens indbyggede forstærker leverer kraft nok til de eftermonterede højttalere. Hvis man bygger sit anlæg op i etaper, vil forstærkeren typisk være "trin 3". Først udskifter man sin styreenhed, så erstatter man højttalerne til bedre enheder. Når det er gjort, har man muligheden for at tilslutte eksterne forstærkere. På den måde opnår man ikke kun det at kunne spille højere på sit anlæg, men får også en væsentlig forbedret lydkvalitet. Også her tilbyder ALPINE forskellige serier alt efter ønske.

Navigation

ALPINE har i efterhånden mange år tilbudt navigation til biler. De mange års erfaring har resulteret i, at man i dag råder over en fantastisk brugervenlig effektiv og konkurrencedygtig løsning.

Se demonstrationsvideo af ALPINE navigationsenhed.

Bagsædeunderholdning

Hvad enten du er til en skærm med DVD monteret i loftet, eller om du mere er til elegante skærme indbygget direkte i bilens originale nakkestøtter eller instrumentbordet, så er ALPINE det rigtige valg. Med bl.a. markedets bedste skærmopløsning sætter ALPINE - også her - et meget tydeligt "fodaftryk" i mængden af produkter i denne kategori.

Tilbehør

ALPINE-programmet stopper langt fra med ovenstående. Der findes et hav af tilbehørsprodukter, lige fra DVD-afspillere til trådløse hovedtelefoner, lydprocessorer og MEGET mere…

Husk at give Alpine Danmark et LIKE på vores Facebook gruppe.