Nummerpladeopslag

BASTA


Basta Car Care

Avant Denmark – biludstyr.dk er den danske distributør at Basta Car Care produkterne. Det betyder at vi har et dagligt og meget tæt samarbejde med producenterne bag. I fællesskab følger vi efterspørgsel og behov, og udvikler produkter som gør en forskel når bilen, båden, campingvognen eller andet skal plejes.

Basta bilpleje

Vi skal helt tilbage til 1928 for at finde starten for Basta. Her registrerede den danske virksomhed Brøste, navnet. Fra begyndelsen var produkterne til brug i den kemiske industri.

Det første produkt til autobranchen fra ikke produceret af Brøste selv. Caramba universal olie / rustløsner er siden 1953 blevet importeret fra Tyskland. Op gennem 1960´erne begyndte Brøste imidlertid selv at udvikle og producere produkter. Og fra 1966 blev produkterne introduceret i Basta navnet. 

Gennem årene oplevere man en stødt stigende omsætning i salg af Basta bilpleje produkter. Produktgruppen fik så stor betydning i Brøste organisationen, at man i 1995 stiftede selskabet BASTA ACTIVE CAR CARE A/S.

I 2004 valgte Brøste at sælge Basta Active Car Care A/S til den svenske virksomhed Hall Miba AB, som gennem en årrække stod for produktion og salg. Hele Hall Miba AB er sidenhen også blevet solgt. Inkl. Basta Active Car Care A/S, blev koncernen i 2011 solgt til Axfood AB, en anden stor svensk virksomhed.

Men i 2019 kom BASTA så igen på danske hænder, da koldingensiske SAM PARTNER A/S købte Basta Active Car Care A/S ud af Axfood AB. Sam Partner A/S, som i forvejen producerer bl.a. bilpleje i ”private label” til en håndfuld kunder, ønskede sig et vel- og anerkendt plejebrand. I slutningen af 2019 indgik Sam Partner A/S og Avant Denmark A/S så et partnerskab omkring distributionen af produkterne. Dermed er alle sejl nu sat ind på at udvikle og levere det kendte sortiment af plejeprodukter til blandt andre den store autobranche. Med respekt for de eksisterende og populære produkter, vil der løbende blive tilføjet nyheder, som lever op til de eksisterende kvalitetskrav og ikke mindst kundernes forventninger.

Basta sortimentet indeholder en lang række af bilplejeprodukter. Vi kan bl.a. nævne fælgrens, vinyl make-up, insektfjerner, shampoo, motorvaks, dæk lappeskum og meget andet.