Nummerpladeopslag

BISON


Bison

Bisonmærket er en del af Bolton Adhesives, som repræsenterer Bolton Groups klæbemiddeldivision og har fire fremtrædende mærker: Bison, UHU, Griffon og Air Max. Bolton Adhesives så sin begyndelse for mere end hundrede år siden og tilbyder de bedste løsninger til limning eller forsegling af papir, pap, læder, stof og træ samt til sammenføjning af metal og plast.

I 1938 grundlagde hollænderen Cornelis Van De Reepe, firmaet Bison, dengang kaldet Perfecta Chemie. Bison betyder kvalitet og innovation og arbejder med et kvalitetssikringssystem for at sikre konstant kvalitet. Dette involverer hele processen, fra indgående råvarer og produktion, helt frem til slutprodukt og levering, og alt sammen udført i henhold til de givne procedurer. Bison er ISO 9001 certificeret, hvilket betyder, at brugerne til enhver tid kan være sikre på kvalitet. 

Bison er til dels grundlaget for ethvert job på grund af det enestående produktsortiment. Bison kan bruges indendørs, udendørs, på båden og i campingvognen og er for selv de kritiske gør-det-selv-folk. Produkterne kan bruges til sikring, reparation, montering og tætning.

I 1990’erne blev Bison og UHU en del af Bolton Group, hvorefter der i det nye årtusinde blev købt af mærkerne Griffon og Bostik. Endelig, ved at kombinere styrken af disse fire klæbemidler, blev de tilsammen Bolton Adhesives i 2012.