Nummerpladeopslag

CTEK


CTEK

CTEK ladere

CTEK SWEDEN AB designer og udvikler en unik serie af avancerede batteriopladere og tilpassede løsninger til alle typer af bly-syre batterier til både personlige og forretningsmæssige behov.

Virksomhedens omfattende viden om batterier og elektronik er hjørnestenen i CTEKs succesfulde forretningskoncept og en forudsætning for udviklingen af en ny kategori af batteriladere. De nye batteriopladere kan håndtere ikke blot nutidens høje standarder for batteripleje men tager også hensyn til de øgede behov for en voksende gruppe af nye brugere.

Sikkerhed, enkelhed og fleksibilitet er nøgleord og krav, der gælder for alle produkter og løsninger, som udvikles og markedsføres af CTEK. Siden starten har de solgt næsten tre millioner batteriopladere i 60 lande rundt omkring i verden. CTEK er også en pålidelig leverandør til mange af verdens mest prestigefyldte bil- og motorcykelproducenter.

CTEK Start/Stop lader

Start/Stop-batteriladeren og "batteri-vedligeholderen" fra CTEK er specialudviklet med henblik på at yde sikker og nem opladning og vedligeholdelse af køretøjer, der er forsynet med den nye generation Start/Stop-udstyr.

For at være sikker på at køretøjets Start/Stop-funktion udnytter brændstoffet maksimalt med minimal påvirkning af miljøet, er det nødvendigt at holde batteriet ordentligt opladet og vedligeholdt. Dette sikrer samtidig maksimal levetid for batteriet og optimal driftssikkerhed, så du undgår uventet og dyr udskiftning af bilens batteri.

CTEKs Start/Stop-batterilader er en praktisk lader, der med sit brugervenlige display er nem både at betjene og aflæse. Ved tilslutning af laderen afgives ingen gnister, og den er beskyttet mod omvendt polaritet og kortslutning.

Som de øvrige ladere i CTEKs sortiment, er Start/Stop-laderen IP65-certificeret, hvilket gør det muligt også at anvende den underdørs.

CTEK historie

CTEK blev grundlagt i 1997 og er et søsterselskab til Teknisk Utveckling AB (en førende konsulentvirksomhed inden for design og udvikling), som blev dannet 1982. CTEKs viden om batterier begyndte i 1992, hvor en førende batteriproducent hyrede Creator til forskning og udvikling af batterier, der blev til et nyt system af batteriopladere, der skulle opfylde kravene til ladning og vedligeholdelse af nye batterigenerationer. Forskningen og udviklingen sluttede, da en amerikansk gruppe købte Creators kunde. Skaberen indså, at dette nu patenterede system udgjorde en fantastisk forretningsmulighed, som kunne distribueres over hele verden. På den måde blev CTEK dannet for at designe, udvikle, fremstille og markedsføre sine egne batteriopladere.

Lidt teknik snak

Lidt om CTEK-ladere som er kompakte batteriladere med switch mode-forsyning.

CTEK er professionelle ladere til alle batteribehov. Den mest almindelige type batterilader er den uregulerede lineære lader. En sådan lader begynder at lade med en høj strøm, som derefter daler til meget lave værdier.

CTEK-ladere er primærkoblet og tilpasser strømmen efter batteriet og oplader derfor oftest dobbelt så hurtigt som betydeligt større ladere. Laderne er elektroniksikre og skader ikke følsom elektronik. De oplader tomme batterier og impulslader for at få liv i let sulfaterede batterier. Batterier afgiver eksplosiv knaldgas, og almindelige ladere kan afgive gnister. CTEK-laderne har patentsøgt gnistbeskyttelse for din sikkerhed. Du kan trygt anvende laderne udendørs både i regn og sne.

Lidt mere teknik for den nysgerrige

Der findes tre hovedtyper af batteriladere.

De enkleste - uden regulering - begynder med høj strøm og falder derefter hurtigt. Denne type kræver vedvarende tilsyn og bør ikke længere anvendes.

Den anden type er de regulerede lineære ladere. De er klart bedre, men den strøm de producerer, er af en så ujævn kvalitet, at batteriproducenterne fraråder, at man bruger dem til moderne lukkede batterier (AGM og Gel).

Den tredje type er den primærkoblede lader med en teknik, der er udviklet i overensstemmelse med de strenge krav, der stilles af dagens computere. CTEK er primærkoblet og producerer en ren og fin strøm for maksimal levetid for batteriet.