Nummerpladeopslag

FOLIATEC


FOLIATEC

FOLIATEC.com styling

Styling der giver din bil et frækt look

FOLIATEC.com er et moderne tysk firma, som beskæftiger sig med alt i supersmart eksteriør- og interiørstyling til biler.

Alle FOLIATEC.com produkter er af højeste kvalitet, nyeste design, og kvaliteten bliver kontrolleret, inden varen bliver pakket.

FOLIATEC.com produkter er selvfølgelig forsynet med TÜV-godkendelser, hvor dette er krævet.

Fælgfolie på spray

Pep fælgene op med flot stylingfilm - og fjern det igen uden problemer! FOLIATEC.com stylingfilm giver det helt rigtige lak-look til fælgene. Nem at fjerne igen. Leveres i pakke med 2 stk. spraydåser á 400 ml - nok til alle fire fælge. Fås i 20 flotte varianter.

Øg trafiksikkerheden og gør livet besværligt for tyve

Ud over stylingprodukter fremstiller FOLIATEC.com også sikkerhedsfolie, som øger trafiksikkerheden og besværliggør indbrud i bilen.

SECURLUX® er en beskyttelsesfolie i høj kvalitet, der giver betydelig øget sikkerhed for alle passagerer (fører, passager, børn). Folien er let at installere.

Filmen er testet af Material Testing Institute Nordrhein-Westfalen i henhold til FN-ECE-regulativer. Tre fordele ved SECURLUX®-folien bør fremhæves:

  1. Folien forebygger ulykker: I en DEKRA test (M 050 405 001) undersøgte man splintbeskyttelse på grundlag af en simuleret sidekollision. Resultetet var imponerende. I motorsporten er høj sikkerhed selvsagt af allerhøjeste vigtighed. I Tyskland anvender racerkører SECURLUX® på deres køretøjer. SECURLUX ® opfylder netop deres højeste standarder.
  2. Folien giver indbrudssikring: Sikkerhedsfolie gør det særdeles besværligt for tyve at bryde ind i bilen. Forsøg har vist, at SECURLUX® AutoglasFilm modstår selv svære og flere angreb med forskellige indbrudsværktøjer. Politiet i Tyskland anvender SECURLUX® på begge sider af bilruden, som beskyttelse mod vold, såsom stenkastning, slag m.m.
  3. Folien har endvidere 99-procent UV-beskyttelse (målt i henhold til DIN EN 410).

Gå ind og tag en snak med din forhandler om sikkerhedsfolie fra FOLIATEC.com.