Nummerpladeopslag

HOUSEGARD


HOUSEGARD

Housegard sikkerhedsprodukter

Safety for all

Med Housegard-programmet har vi en serie af sikkerhedsprodukter i allerhøjeste kvalitet. Produkterne kan anvendes i bilen, båden, campingvognen, hjemmet osv.

Housegards tryghedsgaranti

Housegard giver tryghedsgaranti på alle brandslukkere. Hvis ulykken er ude, og du er tvunget til at bruge din brandslukker inden 5 år fra købstidspunktet, får du en helt ny.

Ildslukkere

For bl.a. veteranbiler og lastbiler gælder det, at der skal være en pulverslukker til stede i køretøjet. Men for almindelige personbiler er der ikke noget krav. Det ændrer dog ikke på, at hvis uheldet er ude, så kan en pulverslukker gøre en stor forskel på omfanget af de materielle skader. I yderste konsekvens kan tilstedeværelsen af en pulverslukker være et spørgsmål om liv eller død.

På samme måde giver det en stor tryghed at have en pulverslukker i hjemmet, især i grillsæsonen.

Pulverslukkerne fra Housegard har markedets højeste slukkeeffekt. Tager man f.eks. en 6 kg. slukker, så er slukkeeffekten på 55 A, mens de øvrige slukkere på markedet ligger nede på 34 A. Derfor vil en Housegard indslukker i bilen være en kæmpe fordel i tilfælde af brand. Og i hjemmet ligeså. For ikke mindre end ca. 8.000 boligbrande hærger danskernes hjem hvert år i større eller mindre grad.

Andet sikkerhedsudstyr

Housegard-sortimentet dækker andet og mere end pulverslukkere. Vi kan bla. nævne brandtæpper og førstehjælpstasker, som vi også har på lager.