Nummerpladeopslag

ISIMPLE


ISIMPLE

ISIMPLE - Mobiltilbehør

Det drejer sig først og fremmest om trafiksikkerhed og fokus på den primære når man kører bil. Vores sortiment af mobiltelefonholdere fra iSimple, samler begge dele og mere til, i hvert af deres produkter.

iSimple produkterne er udført i kraftigt, effektivt, brugervenligt og elegant design. Der findes løsninger til montering på bilens instrumentbræt, i luftdysen og på forruden. Du kan med andre ord fin en mobilholder, som uanset bilmodel, giver dig en brugervenlige placering af din mobiltelefon. Og telefonen holdes 100% fast, i de fleste modeller af en kraftig magnet. Hverken magneten eller holderen i det hele taget, ridser eller skader på nogen måde til telefon.

Reglerne for telefoner i biler, og telefoni under kørslen, er af flere omgange blevet strammet gevaldigt op i dansk lovgivning. Det betyder blandt andet, at det nu giver en bøde på ikke mindre end Kr. 1.500,- PLUS et klip i kørekortet, hvis du betjener en telefon håndholdt mens de fører bil. Og det er jo så langt fra den største risiko. Langt værre er det naturligvis, hvis man selv eller andre kommer til skade, fordi man ikke er koncentreret om kørslen.

Vi anbefaler derfor kraftigt, at man bruger en håndfri Bluetooth løsning, kombineret med en god og stabil holder fra iSimple, når der skal tales i telefon under kørslen.