Nummerplade

MOTIP


MOTIP

MoTip maling

Nr. 1 i Europa inden for spraymaling og touch-up pensler

Tilbage i 1946 stiftede Kurt Vogelsang virksomheden Vogelsang AG i Schwerzenbach, Schweiz. Virksomheden har gennem de mange år, der er gået siden da sendt adskillige banebrydende nyheder på markedet, bl.a. under navnet DUPLI-COLOR.

I 1967 så den Hollandske spraydåse producent, MoTip B.V., dagens lys. Også MoTip har været ”first mover” på mange spændende produkter.

I 1998 blev de to virksomheder så fusioneret til det, vi i dag kender, som MOTIP DUPLI Group. Der produceres nu årligt mere end 80 millioner spraydåser, eller aerosoler om man vil, hvilket gør virksomheden til Europas største af sin art.

Hvad finder du fra MoTip på Biludstyr.dk?

Hos Avant Denmark - biludstyr.dk har vi distributionen af MoTip produkterne på det danske marked. MoTip Dupli Group har i dag flere brands i porteføljen: MoTip, DUPLI-COLOR, presto og ColorMatic.

Produkterne i disse brands henvender sig primært til bilindustrien, farvehandlere og gør det selv-forretninger. Vi har valgt at koncentrere os om MoTip og ColorMatic, da vi med disse to mærker kan indfri de krav og forventninger, som vores kunder har.

Maling og lak

Når det kommer til maling er spray og touch-up lakstifter meget efterspurgte.

En konstant udvikling sikrer meget høj kvalitet og er baseret på at matche bilens originale farvekode. Det omfattende program består af metallic farver, ikke-metallic farver, klarlak og diverse universale farver, som f.eks. matsort, blanksort, fælgsølv, guld og mange flere.

Af de mere specielle farver kan bl.a. nævnes motormaling, kalibermaling, kofangerspray m.fl.

Sidst men ikke mindst er det store sortiment af RAL-farver ganske enkelt imponerende. Uanset om det er postkassen, havemøblerne, rendegraveren, svæveflyet eller noget helt andet, så findes der en farve til formålet.

Mere end maling

MoTips vifte af produkter består, udover forskellige varianter af autolak og maling, af tekniske sprayprodukter, som kan afhjælpe og forebygge mange typer af problemer på f.eks. biler, cykler, maskiner m.m.

Endvidere er det er godt udvalg og sortiment af spartelmasse og bilplejeprodukter.

Color Matic Professionel

OEM-farver fra Color Matic.

Avant Denmark A/S forhandler ligeledes det brede program af professionelle lakprodukter kaldet Color Matic.

I dette line-up producerer vi lakker efter original OEM-opskrift, så du er sikker på, at farven matcher 100 %. Disse lakker blandes af en professionel maler i Spies Hecker kvalitetsprodukter, hvorefter malingen presses i spraydåse, klar til brug.

Color Matic-serien byder også på 2-komponent grunder og klarlak, som sikrer superflot finish og kvalitet, samt spotblender, silikonefjerner, filler m.m.

Alle Color Matic spraymalinger er med højtryk og justerbar dyse, som sprayer i vifte som en professionel malersprøjte.